Valgseier til Donald Trump

donald_trumpOk da har det hendt som jeg har spådd hele tiden, og som alle disse såkalte ekspertene her i landet har nektet for kunne hende, nemlig det at Donald Trump blir USAs neste president.

Da jeg først begynte å gi min støtte til Donald Trump og begrunnet hvorfor jeg mente han ville kunne bli USAs neste president var det mange som lo av meg, og som mente at jeg ikke var riktig frisk ettersom det KUN var galle mennesker OG høyreekstreme som støttet Trump.

Selvfølgelig så var jeg ikke enig i dette og forsøkte å argumentere for at det i USA som i mange Europeiske land nå er en stor misnøye til hva jeg og ange andre kaller den politisk korrekte makteliten som over flere år nå har latt være å lytte til den vanlige mannen og kvinnen i gatens problemer.

Problemer som makteliten kun har sett på som trivielle, og har trodd de kan skyve under teppet ved å stemple de som har forsøkt å gjøre seg hørt som ekstremister og rasister for å gi advarslene mindre legitimitet.

Når så valget om Brexit kom så jeg ganske fort hvilket resultat det valget ville få, og jeg så fort at utfallet også ville kunne bli en sterk indikator på hvorvidt den vestlige mannen og kvinnen i gaten nå hadde fått nok av politikernes løgner, og om de nå var klare for EKTE politiske endringer.

Samtidig ga de mange meningsmålingene som vi ble servert under Brexit ingen mening når man snakket med folk man kjente fra arbeiderklassen i Storbritannia, og jeg begynte raskt å se at mine første antagelser rundt splittelsen mellom maktelitens syn på virkeligheten, og den gagne borgers opplevelse av virkeligheten sto milevis fra hverandre, og da Brexit var et faktum bar jeg ganske sikker på at vi ikke bare i Europa, men også i USA ville se en politisk endring hos arbeiderklassen og den lave middelklassen.

Nå ser det ut som om mine antagelser igjen har vist seg å være korrekte, og jeg tør derfor spå at vi ikke bare i USA vil se en politisk endring med valget av Donald Trump, men at vi etter hvert også vil se det samme rundt om i flere Europeiske land hvor våre politikere har unnlatt å lytte til sitt eget folks rop om «hjelp» i sin iver etter å fremstå som mest mulig politisk korrekte og dermed har oversvømt Europa med såkalte flyktninger fra lavere utviklede land.

Det vil etter hvert som arbeidsledigheten stiger her hjemme og ellers i Europa bli klarere for mange at vi ikke kan fortsette denne snillistiske såkalte politisk korrekte politikken som venstresiden så sterkt propaganderer for, og folk vil derfor i stadig større grad i tiden fremover ta til motmæle mot det politisk korrekte diktaturet vi har fått tred nedover ørene.

Jeg tør derfor spå at valget i USA bare er begynnelsen på opprøret som vil komme i vesten, og at den politiske eliten i tiden fremover vil oppleve at folket lar seg lokke av politiske løgner og trusler.

Det er vanskelig å spå hva slags president Donald Trump vil bli, men en ting er sikkert, og det er at han ikke vil bli noe verre en hva Obama har vært, og jeg tror personlig hans ide om at dialog og handel med Russland er bedre både for USA og Europa en Hillarys trusler om krig.

Vel, dersom du har en annen mening en meg her så vennligst legg igjen en kommentar.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s