Ytringsfriheten under angrep i verdens frieste land

Den siste tiden har de såkalte sosiale krigerne sammen med den ekstreme venstre fått mer og mer makt i verdens frieste land, og resultatet er mildt sagt skremmende.

Stadig oftere blir det slått ned på demokratiske rettigheter på skoler og universiteter i USA med den begrunnelsen at enkelte elever føler seg ille til mote og diskriminert som følge av politiske diskusjoner om ytringsfrihet, og trenden ser ut til å spre seg til Europa.

Her hjemme i Norge har denne formen for kneblingen av enkelte borgere og grupperingers ytringsfrihet lenge lenge pågått uten at pressen eller politikere har våget å ta tak i saken.

Av denne grunn er det nå den alternative pressen har greid å vokse seg sterk, og er nå i ferd med å bli den ledende informasjonskanalen folk søker seg til for å få usensurerte faktabaserte nyheter.
Mottrekket til establishmentet har vært å forsøke å sensurere de alternative nyhetssidene på ulike sosiale plattformer som Twitter, Youtube og google under påskudd av at man ikke ønsker å tillate reklame for eller av websider som hevder å være nyhetssider uten å tilhøre den politisk korrekte pressen.

Det ser imidlertid ikke ut til at denne sensureringen vil ha noen særlig effekt ettersom de aller fleste alternative nyhetssider er finansiert direkte av leserne eller ved hjelp av alternative reklameinntekter.

Watchdog Rapport er en nyhetsside som ikke er finansiert ved hjelp av reklame, og drives ene og alene av private midler, og kan som ett resultat av denne web sensuren som nå pågår bli rammet sterkt om leserne ikke etter hvert er villige til å bidra for å holde liv i siden.

Under er noen lenker til saker i andre både politisk korrekte medier og alternative sider som omhandler denne saken.

Kilder: USToday, BBC, foreignpolicy

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s