Når galskapen går mainstream

gender-symbols
Da har galskapen også nådd de sosiale mediene som nå skal være med å «puche» de mange ulike kjønnene de såkalte sosiale krigerne har funnet opp.

Tinder som er verdens største dating app skal nå tillate folk å registrere seg som andre kjønn en mann og kvinne, og vil nå innføre over 37 nye kjønn på sin plattform.

Galskapen har nå med andre ord gått «mainstream», og ting som biologiske fakta er tydeligvis ikke noe man skal ta hensyn til.

Watchdog Rapport stiller seg derfor spørsmålet «hvor lenge er det til man ikke lengre trenger identifisere seg som menneske»?

Ifølge rapporter fra USA hvor også denne latterlige trenden med å kunne finne opp ulike kjønn oppstod har man også nå begynt å kreve også nettopp at man skal kunne identifisere seg selv som andre «raser» en mennesker, og den første gruppen som har kastet seg på trenden av galskap er de som identifiserer seg som «vampyrer».

Enkelte såkalte eksperter sier det er på tide at man tar disse individene på alvor, og lar dem offisielt identifisere seg som vampyrer eller andre mytiske raser om det er det de ønsker.

Her kan dere se litt av resultatet av galskapen:

Kilde: ITavisen, mtv.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s