Dagbladet sprer falske nyheter !!!

VG er med på å spre falske nyheter ettersom de ikke sjekker sine kilder, og blindt repeterer nyheter fra andre såkalte politisk korrekte venstrevridde websider og såkalte «nyhetssider».

Den siste falske nyheten som Dagbladet er med å spre er nyheten om den muslimske Youtube personligheten Adam Saleh som er kjent på Youtube for å begå såkalte «pranks» for så få en reaksjon fra publikum.

I artikkelen Dagbladet er med på å spre har Adam Saleh blitt kastet ut av ett fly da han angivelig snakket arabisk i telefonen med sin mor, og fikk dermed ikke reise hjem for å besøke sin mor.

Målet med artikkelen i Dagbladet og i andre såkalte politisk korrekte medier er å spre ideen om at vestlige hvite mennesker er rasister, og at det var grunnet rasisme Adam Saleh ble kastet av flyet.

Sjekker man litt nærmere opp personen Adam Saleh finner man imidlertid raskt ut at han flere ganger har begått grove overtramp når han har vært ute å fløyet før, og blant noen av «prankene/spøkene» han tidligere har utført på fly har vært:

  1. Telle høyt ned fra 10 til 0 på Arabisk for å simulere en selvmordsbomber.
  2. Laget en falsk video der han hevdet å ha fløyet gratis ved å gjemme seg i bagasjen noe som medførte at flyselskaper måtte avvise dette ved å benytte sikkerhetsopptak som viste at Adam Saleh hadde gått ombord på flyet, og IKKE opphold seg i flyets bagasjerom noe som er livsfarlig.
  3. Isenesatt ett rasistisk overfall utført av en skuespiller utkledd som politi. Han måtte etter videoen ut å beklage hendelsen ovenfor NYPD.

Denne mannen lever av å filme stort sett alt han gjør, men av en eller annen grunn greide han IKKE denne gang å filme særlig mye av hendelsen som fikk han sparket ut av flyet.

Medpassasjerer har også bekreftet ovenfor flere mer moderate nyhetsmedier at hendelsen er fabrikkert, og at Adam Saleh ikke ble kastet av flyet fordi han snakket arabisk med sin mor.

Dagbladet viser med å ikke sjekke sine kilder, og ved å IKKE granske personen som hevder seg utsatt for rasisme at de IKKE bedriver ekte journalistikk, men i stedet bedriver repetisjonalistikk.

Kilde: Dagbladet, WE ARE CHANGE

Advertisements

One thought on “Dagbladet sprer falske nyheter !!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s