Hvorfor global oppvarming er en løgn!!

hummer-h2-sut-e85Det er kanskje ikke så mange som husker det, men det er ikke så lenge siden man hadde en reel klimakrise som ble løst i løpet av få år nettopp fordi det var en reel krise.

Krisen jeg snakker om er krisen med «hull i ozon laget» som ble løst ved at myndighetene verden over øyeblikkelig innførte forbud mot gassene og kjemikalene som skadet ozonlaget.

Det faktum at myndighetene verden over innførte forbud mot disse gassene, og kjemikalene uten å ta noe hensyn til klager fra bedrifter som brukte dem viser at dette var en reel krise, og ikke en oppdiktet krise slik den nåværende globale oppvarmingskrisen er.

Når det gjelder den globale oppvarmingen så kan den krisen om det hadde vært en krise vært løst i løpet av få dager ved at man hadde påbudt selskaper å blande inn en større andel alkohol i bensin.

Dette er noe som allerede gjøres i dag, men i så liten grad at det ikke har noen virkning på miljøet ettersom oljeselskapene ikke ønsker konkurranse fra alkoholprodusenter, og prisen på drivstoff ville ha gått drastisk ned.

Alle bensin drevne biler produsert etter 1983 kan kjøres på alkohol uten at man trenger gjøre noen endringer på bilden, og man kunne med enkelhet påbudt ALLE bensin produsenter å blande inn 50-60% alkohol i bensinen de produserer.

Dette ville redusert forurensingen drastisk, og det ville samtidig bidra til at man kunne gjenbruke gammel og kastet mat i produksjonen av alkohol til bruk i bensin. Det ville også hjelpe på luftrenheten i byer, og det ville redusere CO2 utslippet.

Så hvorfor gjøres ikke dette?

Vel, det finnes to svar på dette, og de er som følger:
1. De store olje selskapene som produserer bensin ønsker ikke konkurranse, og benytter lobbyister for å hindre politikere fra å gjøre det rette.
2. Problemet med GLOBAL OPPVARMING er ikke så pikant som det man blir fortalt, og den reelle grunnen til at man ikke gjør tiltak som ville fungere er at man ønsker å bruke trusselen om global oppvarming for å innføre upopulære dyre skatter og avgifter for å dekke de ukontrollerte utgiftene med blant annet immigrasjon.

Hva ville man måtte gjøre for å tilpasse samfunnet bruk av mer alkohol i bensinen?
Det første man måtte gjøre er å få en lov som åpner for dette, og som påbyr selskapene å gjøre det, og ut over det ville man ikke måtte gjøre noen verdens ting.

Høres dette for godt ut til å være sent???
Vel, det er det ikke for dette er fremtiden i følge NASA, og det er produksjon av nettopp alkohol som vil være energikilden man ser for seg å benytte for kolonier på planeten mars.

Så spør dere selv følgende:
HVORFRO ER DET INGEN SOM SNAKKER OM DETTE I NORGE ?????

Dersom du vil lese forskning på dette emnet og hvordan alkohol er fremtiden så kan du følge lenken under.

Kilde: Ekstremisten.com, blumedistillation.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s