Anti-virus eksperten McAfee sier Russisk hacking i DNC er tull

Det har den siste tiden vært veldig mye snakk om hvordan Russerne er en stor trussel som vi skal frykte og som driver og hacker alt og alle, men i dette videoklippet forklarer anti-virus gründeren og data eksperten John McAfee hvorfor ideen om at hackingen er gjort av russerne som absurd.

Blant punktene han tar opp er hvordan det er blitt lagt igjen mange spor, og gjort en rekke feil som KUN en amatør ville gjort, og det er benyttet ett flere år gammelt program som alt fra 12 åringer på gutterommet til kriminelle hackere benytter over hele verden.

Ideen om at hackingen er utført av en teknologisk avansert nasjon som Russland er latterlig, og vitner kun om at hele etterretningsrapporten er ett politisk spill for å legge hinder i veien for Trumps muligheter til å skape et bedre forhold mellom USA og Russland.

Folk må nå åpne øynene og se at det står veldig store penger på spill for mange aktører som gjerne ser at forholdet til Russland blir forverret da det betyr en opprustning i hele NATO.

Kilde: youtube.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s