Innvandrere voldtok kvinne live på facebook

facebook_voldtekt
Søndag morgen kunne man lese i alle landets aviser hvordan en ung kvinne i Sverige var blitt voldtatt av en gruppe menn, mens de holdt en direkte sending av voldtekten på det sosiale nettstedet Facebook.

Flere brukere så voldtekten, og forsøkte å overtale overgriperne om å la kvinnen være, og forsøkte til og med å skremme med at de hadde kontaktet politiet.

Voldtektsmennene som ALLE var av utenlandsk opprinnelse bare lo og fortsatte ugjerningen, mens de fortsatte direktesendingen.

Mens den politisk korrekte pressen her i landet ikke har turt å si noe om hvem eller hvor gjerningsmennene kommer fra har det lekket på nettet informasjon om gjerningspersonene, og vi i Watchdog Rapport er ikke redde for å rapportere fakta i en sak.

Alle gjerningspersonene er innvandrere til Sverige og en av dem er en gammel kjenning av Svensk politi med navnet Emil Khodagholi.

Det er på tide at Norsk presse begynner å rapportere ALLE fakta slik at det norske folk har ett korrekt bilde av verden rundt seg til å ta sine beslutninger ut fra.

Advertisements

6 thoughts on “Innvandrere voldtok kvinne live på facebook

  1. SJØNNER IKKE AT DE KLAGER OVER DETTE dE HAR JO SELV BETT OM DETTE. og jeg tror disse tøsene liker dette også så ikke bare syt å klage dere har vist om dette denn volden som er i Sverige Myndigheten liker jo dette De gir jo fanen i sitt eget folk de tjenner jo gode penger med å ta inn volden til Sverige, Gamle må bo i Konteiner som har bygd opp landet fra børjan Men det gir jo de som styrer landet en fanen i Det er jo de krimminelle og de voldeleig sadistene som får gjøre vad dem vill, Slik blir det i Norge også vist ikke noe blir gjort snarest Håper etter valget 2017 at disse sadistene er borte heller blir kjeppjaget ut av Norge i dette året som går, vist ikke så blir det slik med Norge som det er med Sverige i dag

    Lik

  2. Synd en ikke er i samme rom ! Da hadde det vært eks antall mindre av avskummet Kule er nesten for godt slike svin !

    Lik

  3. Om det er sant? Er det blitt så tiet i hjel hva som skjer at de må fortelle det selv for å vise at de følger planen – hvis det er en plan ? Hele tiden ligger jo det i bakhodet til folk at det er så mye som ikke stemmer med det som blir rapportert – Hvorfor denne usikkerheten blant folk ? Vet jo ikke hva en skal tro og hvem som snakker sant og hvem sin agenda som ligger bak det meste av det som blir formidlet i allmenhetens nyheter etter hvert. Det er trist. Vanskelig og mene noe som helst om noe. Hvem setter hvem opp mot hvem – for ei smørje !!

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s