Kvinne kastet av fly etter å ha skjelt ut Trump tilhenger

gall_feminist
En kvinne som trodde hennes politiske korrekthet ga henne lov til å skjelle ut sine medpassasjerer på grunn av dems politiske meninger fant raskt ut at menings tyranniet hun er vant til å bli støttet av ikke lenger sitter med makten da hun fikk beskjed om å forlate flyet hun satt i.

Etter å ha benyttet flere minutter på å verbalt skjelle ut en medpassasjere som bar en t-skjorte som viste hans støtte til den nylig innsatte presidenten Donald Trump ble kvinnen bedt om å forlate flyet hun var i ferd med å ta for å besøke sin etter sigende «syke» svigermor.

Trump supporteren som ble utsatt for kvinnens hysteriske triader fikk noe av hendelsen på film, og man kan høre i video klippet hvordan kvinnen tror hun er moralsk overlegen Trump supporteren selv om man med enkelhet kan se hvem som virkelig har en moralsk forkastelig oppførsel.

Dagbladet, VG og ande politisk korrekte medier her hjemme og ellers der ute nekter selvfølgelig å rapportere slike nyheter, og har heller fokusert på trivielle nyheter som hvordan det var flere folk til stede under Obamas innsettelses seremoni en under Trumps.

Kilde: The American Mirror

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s