Norsk politisk korrekt presse sprer falske nyheter

obama-trump_fakenews
Den norske politisk korrekte pressen har de siste dagene med viten og vilje bedrevet spredning av såkalte falske nyheter.

Like etter innsettelsen av den 45 amerikanske presidenten Donald J. Trump ble det lagt ut bilder fra innvielsesseremonien som var ment å skape et inntrykk av at den nye presidentens popularitet er mye mindre en hva den egentlig er, og den politisk korrekte pressen verden over hjalp ukritisk den amerikanske venstresiden med å spre sine løgner.

Bildet øverst i artikkelen viser hvordan nyhetskanaler i USA har valgt å sammenligne et bilde fra Obamas innsettelsestale i 2009 med et bilde fra starten av innsettelses seremoni til Trump da folk som skulle delta på seremonien ikke enda var ankommet.

obama-trump_ekte
Ved å benytte bilder fra to forskjellige tidspunkt under innsettelses seremonier skapte den politisk korrekte pressen i USA et inntrykk av at deltagelsen under Trumps innsettelse var mye lavere en hva den egentlig var, og at Trump og hans stabs uttalelser om at oppmøtet var et av de største noen sinne var rene løgner.

Nå har fakta sakte men sikkert greid å slippe gjennom pressens sensur, og bilder fra innvielsen på tidspunkt som stemmer mer med bildet fra obamas innsettelse viser at Trumps støtte i folket er enorm.

Du kan selv se på bildet over og sammenligne det med bildet i starten av artikkelen, og se hvordan pressens løgner blir til.

Norsk politisk korrekt presse har nå forsiktig begynt å rapportere at NYHETEN de først spredde kanskje ikke var helt korrekt.

Se på bildene og bedøm selv.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s