Vikingens tilbakekomst – En unnskyldning til Trump fra den ekte kongeslekten i Norge

Den siste folkevalgte Kongen i Norge tilhørte Sigurdsson slekten og hadde sitt kongesete i Trondheim (norrønt: Drothem) som på gammelnorsk betyr Kongens hjem.

Den romerske kirken angrep Norge via byen Bergen, og hadde til hensikt å bygge den Vatikansk eide kirken Nidarosdomen i hjertet av Kongens hjemfylke Troendelag, men Kongen ville ikke finne seg i Vatikanets frekkheter, og jaget Vatikanets menn som måtte flykte landet.

Vatikanet kunne ikke innfinne seg i den Norske kongens ulydigheter, og infiltrerte dermed landet ved hjelp av hemmelige sosiale samfunn, og etablerte den Vatikanvennlige «nye» hovedstaden Oslo hvor de innsatte sin egen vatikanvennlige Dansk-Engelske Konge før de fortsatte sin opprinnelige plan med å bygge Nidarosdomen midt i hjertet av den ekte norske kongens hjemfylke Trondelag.

Bjørn Inge Johansen som du kan høre snakke i denne videoen tilhører den ekte-norske kongsslekten, og kommer i videoen med en unnskyldning ti USAs President Trump på vegne av den Vatikanske okkupasjonsmakten i Oslo.

Engelsk tekst:
**RETURN OF THE (VI)KING – AN APOLOGY TO TRUMP FROM THE REAL KING’S BLOODLINE OF NORWAY**
The last people-elected royal family in Norway was the Sigurdsson-kin in the heart of Norway Troendelag or the Norse name «Drothem» meaning «Home of the King». Rome attacked Norway through the city of Bergen, and intended to build the Vatican-church “Nidarosdomen” right in the middle of the King’s home (Troendelag). The Viking’s in Troendelag fought back and beat the

Romans that had to flee the country. But then, the empire stroke back through secret societies and created the Roman Capital «Oslo» and put in their own King through Denmark and England (Rome) before building the huge Vatican-church where they first intended in the middle of the real Norwegian King’s home Troendelag! Bjørn Inge Johansen (in this video) is the true bloodline-heir to the throne of Norway, and he makes an apology from the people on behalf of the false Roman establishment seated in Oslo Norway!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s