Grensevakter nekter å følge liberal dommers kjennelse rundt Trumps nye immigrasjonslov

jfk-protest
Grensevakter mener Trumps president ordre om innreiseforbud for personer fra land med en utbredt grad av islamsk ekstremisme er riktig, og nekter å etterfølge en dommers kjennelse om IKKE å etterfølge Trumps innreiseforbud for borgere fra syv primært islamske land.

Dette er selvfølgelig ikke noe den politisk korrekte pressen i Norge og Europa skriver om ettersom det vil undergrave den politiske elitens ide om at det er ett konsensus blant alle som har en ekspertise på immigrasjon, terror og sikkerhet er motstandere av Trumps nye immigrasjons lov.

Faktum er imidlertid at de aller fleste tollvesen ansatte og grensevakter i USA stiller seg sterkt bak President Donald Trumps forbud mot innreise til USA fra land som Iran, Irak og Somalia, og man skulle tro at disse mennene og kvinnene som jobber med å kontrollere nyankomne dag ut og dag inn vet «litt» mer om hvor vanskelig det er å bakgrunnssjekker disse menneskene en hva en Dommer i Brooklyn.

Man skal også huske at disse grense vaktene og tollerne føler et ansvar i sin jobb med å holde det amerikanske folk trygge, og ikke ønsker å være den som slapp inn en person som begår en ny terror handling ene og alene fordi man ikke fikk kontrollert vedkommende bakgrunn godt nok.

Når man ser på demonstrasjonene som har funnet sted mot Trumps innreiseforbud for de seks terror statene ser man fort at motstanden mot loven ikke er så stor som det den politisk korrekte pressen forsøker å fremstille den.

At bare 150-200 personer møter opp for å demonstrere i en by med nesten 10 millioner innbyggere viser at motstanden er minimal, og ville være som om 2-3 stk. stilte opp i en demonstrasjon på Gardemoen.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s