Kan venstresiden vise til et land hvor integrering av muslimer ikke har bragt terror til et land?

eurabia-1-500x488
I følge den politisk korrekte pressen i Europa og Norge er ALLE i Europa imot President Trump og hans presidentordre om å forby innreise til USA for alle som er fra seks land Obama administrasjonen kategoriserte som høyrisikoland der man kunne regne med terrorister ville komme fra til USA.

Videre kan man lese hvordan innreise forbudet er umenneskelig, urettferdig og rasistisk, og at det kan sammenlignes med returneringen av jødiske asylanter som søkte tilflukt fra nasjonalsosialistenes forfølgelse under den andre verdenskrig.

Og sist men ikke minst kan man lese hvordan både trendier, venstreekstremister, feminister, politisk korrekte skuespillere og muslimer demonstrerer rundt om på flyplasser rundt om i USA der de roper slagord der de hevder President Trump er rasist, fasist og nazist.

Det merkelige med disse såkalte «EKTE» nyhetene er at det er INGEN politisk korrekte nyhetskanaler i Norge eller i Europa som tar opp det faktum at det var President Barak Obamas administrasjon som i 2011 utarbeidet listen over de seks landene som Trump nå har innført innreiseforbud på, og at Obama selv innførte innreiseforbud for alle Irakere som varte i seks måneder med nøyaktig den samme begrunnelsen som President Trump nå bruker.

Videre får man ikke en fullstendig eller faktuell informasjon om hva innreiseforbudet omhandler, og hvilke grupperinger som det finnes unntak for. I den politisk korrekte pressen informeres det om at ALLE MUSLIMER er nektet innreise til USA, mens det finnes et unntak for kristne og andre minoriteter i de seks «islamske» landene som er forfulgt. Dersom man leser forslaget vil man se at unntaket OGSÅ INNKLUDERER MUSLIMER som ER FORFULGT og ikke bare kristne slik man får inntrykk av i den politisk korrekte pressen.

Det er underlig hvordan folk som selv hevder de er høyt utdannede og derfor mer opplyst en alle som måtte støtte President Donald Trump så blindt aksepterer den politisk korrekte pressens løgner uten selv å sjekke fakta i 2017, og hvorfor var ikke alle disse venstreekstremistene og trendiene ute og demonstrerte mot President Obamas visumrestriksjoner i 2011?

Når det gjelder alle disse politikerne og trendiene i Europa som syter og klager på Trumps visumnekt så vil jeg utfordre dem til å vise til ETT Europeisk land der man har en vellykket integrering av muslimer som ikke har ført til en voldtekts epidemi og terror.

Kanskje de vil komme opp med Sverige? Eller kanskje Frankrike eller hva med Tyskland?

Folk må våkne opp og faktisk søke kunnskap og informasjon selv fremfor å stole blindt på en politisk korrekt presse styrt av prostituerte journalister.

Kilde: Ekstremisten.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s