Anti-Trump demonstranter holdt tilbake sykebil

conneticut_ambulanceRundt 200 venstreekstreme demonstranter som protesterte mot Trump administrasjonen i Connecticut hindret sykebil med en kritisk skadet pasient fra å nå frem til sykehuset.

De venstreekstreme demonstrantene som hadde som mål å blokkere byens trafikk hadde stilt seg opp midt i byens hovedgate med bannere, og ropte anti-trump slagord til bilister og tilfeldig forbipasserende da en sykebil med en kritisk syk pasient ble aktivt hindret av demonstrantene fra å slippe gjennom demonstrantenes sperringer.

Sykebilpersonalet ble derfor tvunget til å foreta ett medisinsk inngrep i sykebilen, og ble dermed tvunget til å utsette pasienten for en unødvendig livstruende risiko.

Ifølge politi på stedet nektet flere av de venstreekstreme demonstrantene å flytte seg for ambulansen selv etter at politiet beordret dem til å flytte seg, og de fikk vite at sykebilen hadde med en kritisk syk pasient.

Hendelsen vitner om hvor lite respekt den venstreekstreme bermen har for andre menneskers liv og helse, og viser at dems virkelige agenda ikke handler om å fremme en bedre politikk, men i virkeligheten kun er en unnskyldning til å begå voldshandlinger og hærverk.

Kilde: lifezette.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s