Da har vanlige folk begynt å få nok!!!

Nå er det to uker siden Trump ble innsatt som president i USA, og vi har vært vitne til daglige demonstrasjoner over store deler av USA, og den politisk korrekte pressen hat fremstilt det som om folk flest støtter protestene noe som er langt fra fakta.

Nå har imidlertid vanlige folk som ønsker å leve fredelige liv begynt å bli direkte rammet at de anarkistkommunistiske pøblene som knuser alt fra biler, butikkvinduer og stopper folk fra å komme seg til og fra jobb.

I de to videoene i denne artikkelen får dere se hvordan vanlige folk nå begynner å bli lei venstresidens pøbler, og dems barnslige oppførsel, og dere får se hvordan folket jubler når politiet går hardt til verks for å opprettholde lov og orden.

Dette er selvfølgelig ikke noe man får sett i den politisk korrekte pressen da de ikke ønsker å vise hvordan vanlige amerikanere nå hverken er enige mot demonstrantene, og hvordan demonstrantene rammer de som de påstår de kjemper på vegene av.

Vennligst spre denne informasjonen!!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s