Hvorfor kan ikke jeg bli same når ALLE som ønsker det kan bli norske?

wd_same_nazi
I dag er det 100 års jubileum for sametinget, og feiringen pågår i Trondheim med pomp og prakt, og med norske politikkere som deler ut millioner av skattebetalernes kroner for å kjøpe seg noen ekstra stemmer blant Norges samiske befolkning.

Avisene skriver gledelig om hvordan sametinget nå er hundre år, og om hvordan man nå har hatt rekordhøye tall på folk som vil registrere seg som samer for å kunne stemme ved sametingsvalg.

Så langt høres det meste bra ut, men så kommer «gufset fra fortiden» som den politisk korrekte pressen selv pleier å kalle det når de trekker paralleller til Hitlers Nazi-Tyskland og de berømte raselovene som sa at en måtte kunne spore ens «tyskhet» tilbake til ens oldeforeldre for å bli ansett for å være en ekte tysk arier.

Vel, den politisk korrekte pressen her i landet ser ikke ut til å ha merket seg likheten mellom Nazi-Tysklands raselover om hvem som skulle regnes for å være ekte tyskere, og sametingets lover for HVEM SOM ER EKTE SAMER, og som har rett til å stemme ved sametingsvalg!!!!!!

Nei denne parallellen ser de gledelig forbi sammen med våre politikere som åpent står og applauderer et sameting som fører en nazistisk orientert rasepolitikk.

Personlig har jeg ingenting imot samer, og jeg må si jeg beundrer måten samene ivaretar sin kultur på, men det jeg finner utrolig forkastelig er at vi etniske nordmenn som samene utestenger fra å stemme i sametinget SKAL bidra til den økonomiske driften av sametinget.

Hvorfor i all verden skal JEG og andre etnisk norske måtte betale for å drifte et sameting som helt klart fører en diskriminerende politikk ovenfor det etnisk norske folk, og som ønsker å okkupere store deler av vårt land?

Nei, nå er det på tide stenge døren til den norske statskassen for sametingets blodsugere, og be samene selv finansiere sitt sameting, og sine samepolitikere, og jeg mener vi bør opprette små reservat slik man har gjort i USA der samene selv kan regjere, og ivareta sin kultur.

Alternativet slik jeg ser det er at vi etnisk norske krever at det innføres de samme regler for hvem som kan stemme ved Stortingsvalg i Norge, og hvem som kan få seg statsborgerskap her i landet som det samene har.

Kilde: VG.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s