Nå kommer konsekvensene av den høye innvandringen!

wdr_merskatttilalle
Jeg vet ikke sikkert hvor mange det er som har fått med seg at AP i sitt nyeste partiprogram øker skatter og avgifter med 15 milliarder kroner?

Vel, dette kommer ikke uventet på meg, og jeg kan love dere at det kommer til å komme betydelige skatt og avgiftsøkninger fra alle de andre politiske partiene på stortinget nå ut over året.

Årsaken til at jeg tør «spå» dette er at vi alle VET at det norske velferds system er et av de DYRESTE i verden, og at om vi skal beholde systemet slik det er i dag samtidig som vi taper flere milliarder i oljeindustrien så må skatter og avgifter økes drastisk.

Ser vi til vårt naboland i vest nemlig Storbritannia som også i en årrekke har holdt sitt helsevesen og velferdssystem gående ved å sprøyte inn flere titalls milliarder fra statens oljeinntekter i året så ser man fort hvilken vei det vil gå.

I Storbritannia i dag legges det ned stadig flere helsetilbud rundt om i landet, og dette er noe man stort sett ikke rapporterer om i den internasjonale pressen eller i de store landsdekkende avisene.

Leser man derimot lokalaviser og snakker med de lokale innbyggerne rundt om i utkantstrøkene så får man fort et innblikk i de mange konsekvensene dagens statlige overforbruk og masseimmigrasjonen har fått.

Nå kom nettopp det såkalte Brochmann utvalget med sin rapport om masseinnvandringens konsekvenser for det norske velferdssamfunnet, og også der ser man at Norge nå er i ferd med å følge etter Storbritannia når det gjelder det å la utgiftene tilknyttet det multikulturelle samfunnet løpe løpsk.

Personlig blir jeg derfor ikke forundret om alle partiene i tur og orden nå kommer med den ene etter den andre avgiftsøkningen, og forlag om alt fra å redusere velferdsgoder vi i dag har til å kreve høyere egenandeler på medisinsk behandling hos det offentlige helsevesenet.

Så la oss nå se om mine spådommer blir sanne eller om noen politikere faktisk har viljen, og evnen til å stoppe den galskapen masseinnvandringen til Norge er blitt!!

Kilde: NRK, healthcaredive.com, Ekstremisten.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s