Trump sverger på å bekjempe ISIS, og gjennoppbyge militæret med ‘vakert nytt utstyr’

President Trump lovet å gjenoppbygge militæret under en stopp mandag på Central Command i Tampa, Fla., Hvor han også anklaget «veldig, veldig uærlig trykk» ikke ble meldt fra alle terrorhendelser.

«Radikale islamske terrorister er fast bestemt på å slå vår hjemlandet som de gjorde på 9/11, som de gjorde fra Boston til Orlando til San Bernardino. og hele Europa – du har sett hva som skjedde i Paris og Nice, «Trump fortalte medlemmer av militæret.

«Det er kommet til et punkt hvor det ikke engang blir rapportert, og i mange tilfeller har svært, svært uærlig trykker ønsker ikke å rapportere det. De har sine grunner, og du forstår det. »

Det hvite hus talsmann Sean Spicer senere forklart at Trump følte terrorangrepene hadde vært underrapportert.

«Han følte medlemmer av media ikke alltid dekke noen av disse hendelsene i den grad at andre arrangementer kan bli dekket. Protester vil bli blåst ut av vannet [ut av proporsjoner], og likevel vill ikke et angrep eller et feilet angrep nødvendigvis få samme dekning, «sa Spicer.

Når han ble spurt om spesifikke eksempler, svarte Spicer : «Vi vil gi en liste senere. Det er flere tilfeller. »

I sin tale, Trump også lovet å gjenoppbygge den militære og beseire ISIS.

«Til disse styrkene til død og ødeleggelse: Amerika og dets allierte vil beseire dere. Vi vil slå dem. . . og vi vil ikke tillate dem å slå rot i dette landet, «Trump sa ISIS, terroristorganisasjonen som kontrollerer deler av Syria og Irak, og har inspirert angrep rundt om i verden.

«Du har vært mangler utstyr. Vi kommer til å laste den opp. Vi skal være lasting det opp med vakre nytt utstyr, «la han til.

«Vi har ryggen din, hver time, hver dag, nå og alltid. Det betyr også å få våre allierte til å betale sin rettferdige andel ».
Presidenten brukte også tid til å engasjere de samlede troppene ved å si: «Vi hadde et fantastisk valg, eller hva?»

Snakker av hans godkjenning tall, Trump bemerket hvor godt han gjorde med den militære og sa: «Jeg så disse tallene. Og du som meg, og jeg liker deg. »

Presidenten gikk på å bønnfalle «gratispassasjerer» i NATO til å betale sin rettferdige andel «, som mange av dem ikke har gjort.»

Men han la til: «Vi støtter fullt ut NATO.»

I begynnelsen av hans tale, anerkjente Trump guvernør Rick Scott (R-Fla.), Som støttet ham under president valget og som var på MacDill Air Force Base for å se talen. Trump roste Scott for støtten, og gikk til angrep på de som ikke støttet ham under valget.

«Hvis de ikke anerkjenner, blir det aldri helt det samme,» sa han.

Kilde: nypost.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s