Venstreekstrem Fights Club på Universitet i Florida

leftist-fight-club-1_0Knights of Sosialism har en gruppe studenter ved University of Central Florida (UCF) valgt å kalle sin facebook gruppe der de annonserer at gruppen har startet en treningsgruppe der målet er å lære venstreekstreme å slåss mot republikanere og fasister.

I en tekst publisert av gruppen skriver de følgende:

«Som respons til de rekordhøye hatangrepene mot Latinoer, Immigranter, Muslimer, Kvinner, LGTQIA+ samfunnet, Jøder, Afro-Amerikanere og andre minoriteter etter Trumps maktovertakelse og andre ytre høyre nynazistiske grupperinger har Knights of Sosialism valgt å starte et selvforsvarskurs for alle som vil lære å «SLÅ NED FASISTER»».

Videre fortsetter de med å forklare hvordan lokale amatørboksere står klare for å undervise ivrige venstreekstreme i ubevæpnet hånd til hånd kamp, og selvforsvar for å bedre sette studenter i stand til å forsvare seg mot de slemme Donald Trump sympatisørene.

Selvfølgelig har ikke gruppens verdenssyn noe rotfeste i virkelighetens verden der det er den venstreekstreme bermen som står for utallige voldelige angrep både mot liberalere, konservative og etniske minoriteter som måtte tørre å ytre sin støtte til Donald Trump.

Sett i etterkant av de mange angrepene mot studenter som har vist sin støtte til Donald Trump rundt om på amerikanske universitet må man spørre seg hvordan det kan ha seg at administrasjonen ved de ulike universitetene ikke reagerer med avsky på at grupper som Knights of Sosialism vokser frem og offentlig forherliger bruken av vold for å fremme sitt politiske budskap.

Kilde: campusreform.org

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s