Jonas Gahr Støre bør lære seg historiske fakta!

isla_thewestI dag har arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre vært ute og kritisert den amerikanske presidenten Donald Trump ettersom han mener Trumps retorikk er med på å skape et inntrykk av at vesten er i krig med Islam.

Dette er noe jeg selvfølgelig stiller meg særdeles undrende til ettersom jeg ikke kan forstå at Trumps ønske om å ivareta amerikanske borgeres sikkerhet ved å nekte mennesker som ikke på en ordentlig måte kan bakgrunnssjekkens fra å entre USA skal kunne oppfattes som en krigserklæring.

Det er også for meg helt UBEGRIPELIG at Jonas Gahr Støre ikke har fått med seg at det var ISLAM som angrep Europa først med sin ekspansjons krig allerede på 600 tallet etter Kristus, og som har fortsatt denne ekspansjonskrigen uten stopp helt siden da.

«JA MEN HVA MED KORSTOGENE» er det noen nå som vil rope ut for disse har de blitt indoktrinert med skal representere vestlig «aggresjon» ovenfor den islamske verden noe som er ren løgn da korstogene var ett resultat av en samlet kristen innsats for å drive islam tilbake ut av Europa.

Da Arbeiderpartiet og andre venstrevridde partiet på stortinget sammen med NATO på 90 tallet valgte å ta den islamske ekspansjonshærens parti under krigen på Balkan, slå de ned de siste rester av det kristne forsvaret som helt siden 1400 tallet har holdt de islamske hordene ute av Europa.

Siden da har vi sett en evigvarende strøm av muslimer skylle inn over Europas grenser under dekke av at de er såkalte flyktninger som trenger beskyttelse fra sine Islamske undertrykkere, mens de skriker Allahu Akbar og krever innførsel av islamsk lov og kultur i de landene som måtte være så dumme å ta imot dem.

Når så noen tør peke på det faktum at 99% av de såkalte flyktningene som i dag kommer fra den Islamske verden er menn i sin beste alder, utstyrt med moderne mobiltelefoner og moteklær som ved ankomst i Europeiske land angriper og voldtar lokalbefolkningen mens de gjør krav på ulike trygdeordninger ser man fort at de ikke søker tilflukt, men er en ny form av fortropp for den islamske ekspansjonshæren mot vesten.

Disse såkalte «flyktningene» har siden 90 tallets begynnelse bragt med seg tvangsekteskap, æresdrap, sharialov og nå sist men ikke minst selvmordsangrep til Europa og vesten, og Jonas Gahr Støre mener det er en fare for at President Trumps innreiseforbud individer fra fem «terrorstater» kan føre til at den islamske verden oppfatter at vesten er i krig med Islam!!!!!!

Under hvilken stein er det denne IDIOTEN har levd de siste 20 årene siden han ikke har fått med seg at Islam nesten daglig nå angriper vesten med selvmordsbombere og andre typer terrorisme??

Nå må virkelig noen stå opp for sannheten, og påpeke ovenfor vestens borgere hva som er de historiske faktaene rundt den såkalte «vestlige aggresjonen» mot islam, og hvordan særlig Arbeiderpartiet med sin historieforfalskning har vært med på å støtte den islamske invasjonen av Europa.

Valget av Donald Trump som President i USA er et bevis for at det amerikanske folk har våknet opp fra sin «tornerose søvn», og har kastet det politisk korrekte sløret fra sitt ansikt, og har åpnet øynene for hva som virkelig er i ferd med å skje i verden.

At Jonas Gahr Støre frykter at det norske folk skal gjøre det samme er det liten tvil om, for når den tid kommer vet han at han og hans medsammensvorne sitter ille i det, og kan se langt etter sin frihet.

Så hør min oppfordring, og ta deg tid til å søke opp og lære den virkelige historien rundt hvordan islams nå 1400 år lange krigføring mot vesten ikke er en høyreekstremistisk oppfinnelse, men er en godt skjult sannhet som Arbeiderpartiet ikke vill skal se dagens lys.

Kilde: Ekstremisten.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s