Steven Gern kastet ut av Irak etter YouTube video

gernSteven Gern som er en tidligere US Marine soldat og som frem til for få dager siden jobbet for et sikkerhetsfirma i Irak ble kastet ut av landet på grunn av en youtube video postet i forbindelse med alt oppstyret rundt President Trumps såkalte «innreiseforbud for Irakere, Syrere, Somaliere, Yemenitter og Iranere».

I videoen forteller Steven Gern hva hans irakiske medarbeidere ville hende om en ubevæpnet amerikaner beveget seg ut i irakiske bygater, og hvordan lokalbefolkningen vill ha kastet seg over ham og drept ham simpelthen fordi han var en amerikaner.

Gern forklarer videre at menneskene som ville ha drept ham og enhver annen amerikaner om de fikk muligheten IKKE var IS krigere eller terrorister, men helt vanlige irakere slik som de som nå forsøker å ta seg til USA, og som Trumps innreiseforbud for Irakere nå hindrer fra å entre landet.

Gern avslutter videoen med å si at han støtter Trumps innreiseforbud for ettersom han ikke tror de menneskene som er villige til å drepe en amerikaner om de får mulighet i Irak vil endre sin oppfatning og tankegang bare fordi de plutselig får bo og oppholde seg i USA.

Her er videoen av Steven Gern når han blir sendt hjem:

Her er den opprinnelige videoen som førte til at Steven Gern ble sendt ut av Irak.

Kilde: Inforwars.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s