President Donald Trumps popularitet har økt dramatisk

wdr_trump_approvalDet er ganske utrolig å se hvor fjernt fra virkelighetens verden vestlig politisk korrekt presses dekning av President Donald Trump ser ut til å være.

Ifølge den politisk korrekte pressen så er Donald Trump den minst likte presidenten noen sinne, og man får et sterkt inntrykk av at et stort flertall av den amerikanske befolkningen misliker President Trump og hans politikk.

Når nå statistikk viser at over 53% av amerikanske velgere støtter President Trump og hans politikk, mens 47% misliker den tegner det et helt annet bilde av virkeligheten en den man får om man leser politisk korrekte nyheter i den venstrevridde pressen.

Statistikken vier at godkjenningsgraden av President Trump har steget fra hans innsettelse for litt over 14 dager siden fra 37% til nå å ligge på 53% noe som tilsvarer en økning på 16% poeng som er ganske fantastisk, og vitner om at amerikanere ser ut til i stadig større grad å stille seg bak sin presidents politikk.

Kilde: rasmussenreports.com

Advertisements

2 thoughts on “President Donald Trumps popularitet har økt dramatisk

 1. ..det er nå slik nå og som før at Venstre sidens poltikere og media generelt ikke kan tolerere å bli
  felt eller bli motsagt av, la meg si høyrefløyen i politikken ..De går på med ufine takter når de ikke har saklige og bæredyktige argumenter å legge frem. Deres mål er å utradere det beste som vi har og som vi har kjempet for gjennom årtider. En merkelig tankegang i deres hoder..en slags sjalusipsykose mot de som kan bedre.
  . Nå som Trumps vinning i USA , og med sitt tøffe, men dog ærlige og vinnende vesen, kan synes å være en redning for den ustabile verdensfreden, synes folk også her på berget å tørre å snu seg litt, våkne fra sin dvale. .Folk «tør» mere å mere å snu seg fra den såkaldte PK- kulturen og istedet satse på sannheten og hva som bor i en selv. Satse på fremtiden for oss selv, våre barn og barnebarn. Muslimkultet må bort, lær og forstå hvor ødeleggende det er for oss selv, vår nasjons eksistens og verdensfreden, om den får fortsette..Våre poltikeres naivitet og dumhet, spesielt på venstresiden er skummel i så måte, disse poltikere må «ryddes av veien» for å oppnå et
  fredelig og godt eksidensial liv for våre borgere, nå og for fremtiden..
  Heia President Trump, du er en vinner, stå på!
  Håper på en ny statsminister i Norge med Trump og Putin som forbilde!!
  Rolf Tømmerås

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s