Islams nye erobringshær!!!

nye_erobrereI gamle dager pågikk overtakelsen av nasjoner ved hjelp av krig i form av bevæpna invasjoner der de ulike nasjonenes ledere sendte sine hovedsakelig unge menn ut i krig for å erobre fremmede land.

En av metodene man benyttet under erobringskriger var å ha fattige folk klare til å følge erobringshæren slik at disse kunne bosette seg på det erobrede landet etter hvert som land ble erobret.

Ett annet våpen som ble hyppig brukt var å la erobrerne plyndre og voldta lokalbefolkningen slik at fremtidige generasjoner skulle være mer mottakelige for erobrerne ettersom de ville bestå av folk som hadde sitt opphav hos erobrerne.

Dersom man nå med dette i tankene ser på den pågående «immigrasjonen» som pågår fra særlig Islamske land til vesten er det veldig enkelt å se mange paralleller til de gamle erobringskrigene.

Vi kan se alle de samme elementene bli benyttet, men nå under et annet navn der de unge mennene som før ble kalt soldater nå blir kalt innvandrere eller asylsøker, og der våpenet er Islamsk fundamentalisme, terrorisme og voldtekt.

Nå er det enkelte som vil forsøke å påpeke at under erobringskrigene så var det riktignok unge menn som ble sendt, men de var utstyrt med våpen, og vi måtte derfor stoppe dem ettersom de kom for å drepe oss og ta vårt land.

Til disse vil jeg påpeke at det er nøyaktig de samme folkene som kommer nå, men at man har funnet ut at det ikke bare er billigere å sende disse hovedsakelig fattige analfabeter unge mennene til ens fiender for å erobre dem ettersom man både slipper å brødfø dem og bevæpne dem, men sjansen for at invasjonen lykkes og flest mulig av dem overlever er hundre ganger så stor.

I dag står våre statsledere på grensen og tar imot den islamske invasjonsstyrken med åpne armer, og skjuler de overgrepene mot lokalbefolkningene som blir gjort.

De står også i kø for å finansiere de landene som sender sine erobrere fordi de tror at ved å hjelpe våre tidligere fiender å bli like teknologisk utviklet som oss både når det kommer til det sivile og det militære så vil de slutte å angripe oss og ville ha fred.

Naiviteten og idiotiet blant våre statsledere og eliten ser ikke ut til å ha noen grenser, og mens våre nasjoner forfaller både økonomisk og militært, fortsetter våre «tidligere fiender» å sende sine unge menn for å leve på statens bekostning.

Nå leste jeg nettopp en artikkel i propaganda pressen VG hvordan Afghanistans viseutenriksminister Hekmat Karzai ber Norge lavere å returnere unge afghanske asylsøkere slik at de kan leve på den norske stat frem til de er 18 år.

Spørsmålet blir da «hvorfor skal den norske befolkningen måtte finansiere disse afghanske erobrernes opphold i Norge, og betale for dems utdannelse, kriminelle handlinger osv. Og hvorfor vil ikke Afghanistan hente dem hjem?»

Svaret finner man mener jeg om man ser til historien og de gamle erobringshærene, og hvordan de besto av hovedsakelig lavere utdannede fattige unge menn som i sine hjemland ikke hadde noen særlig fremtid.

Problemet med å brødfø disse mennene og holde dem under kontroll løstes ved å sende dem ut for å erobre nye landområder for eliten eller ved at de i det minste døde i forsøket. Uansett ble man kvitt et problem som fort kunne komme ut av kontroll og føre til opprør mot eliten slik vi var vitner til hendte i Europa da europeerne i stor grad sluttet sine erobringskriger.

I dag tjener mange av Europas elite milliarder av kroner på å la denne stille invasjonen pågå, og de pleier tette forbindelser med eliten i de landene erobrerne kommer fra noe som for ikke lengesiden ble sett på som forræderi og straffet med døden.

Spør dere derfor nå hvordan det kan ha seg at ingen i dag ser disse likhetene mellom de gamle erobringskrigene, og dagens masse innvandring, og spør dere hvordan det kan ha seg at INGEN av være statsledere har fått med seg at være FIENDER offentlig har uttalt at de ikke skal erobre oss med våpen, men med barnevogner!!!

Nå må folk åpne øynene for hva som pågår, og kreve at våre såkalte «folkevalgte» setter en stopper for galskapen før det er for seint!!!

Kilde: VG.no

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s