Den amerikanske kulturelitens nådegave!!

kulturelitens-nadegaveDonald Trumps politiske motstandere i musikkindustrien ber om hans hjelp til å lage nye lover som beskytter og hjelper musikere å tjene mer penger.

Under sin tale på Grammy Awards utdelingen søndag ba presidenten for National Academy of Recording Arts and Sciences Neil Portnow kongressen og president Trump om å vedta nye lover som beskytter musikere, musikkstudiene og fornye Amerikas forpliktelser ovenfor musikk kunsten.

Neil Portnow tale demonstrerer hvordan musikerne på grunn av den økonomiske og forretningsmessige delen av industrien vil måtte forholde seg til det faktum at Donald Trump vant presidentvalget.

Etter flere ukers politisk korrekte angrep på president Trump våkner nå stadig flere innen underholdningsbransjen opp til en virkelighet der tidligere angrep på landets nye president og regjering vil kunne få økonomiske følger.

Tydeligvis er ikke musikkindustrien fornøyd med den politikken som ble ført under den demokratiske presidenten Barak Obama ettersom de nå hevder at Amerika trenger nye lover og regler som i enda større grad beskytter de store plateselskapenes opphavsrett ovenfor radiostasjoner som spiller opphavs beskyttet musikk.

Neil Portnow sier videre i sin tale at musikere og sangskrivere må ta til takke med under gjennomsnittet lave lønninger, og at kongressen og presidenten nå må handle.

Nå er det uklart hvilke folks lønninger Neil Portnow sammenligner artistene på Grammy Awards med ettersom de aller fleste nok vil mene at disse artistene i det minste tjener langt over det som er en vanlig gjennomsnitts industriarbeidslønning i USA.

I likhet med her hjemme i Norge ser det ikke ut som om kulturelitens frekkhet har noen grenser, og denne oppfordringen til President Trump om å bidra til å gjøre musikkeliten enda rikere på vanlige folks bekostning viser klart hvordan kultureliten taler med to tunger.

Kilde: washingtonexaminer.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s