Er klimabløffen endelig avslørt?

climategate_3Både de og vi ble lurt – er konklusjonen de aller fleste som har fulgt med på de siste ukers avsløringer av hvordan America’s National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) har jukset med grafer og tall for å underbygge ideen om at det pågår en global oppvarming.

Det var nemlig den samme forskningen som det nå avsløres det ble trikset med av forskere ved NOAA verdens ledere brukte som grunnlag da de sist uke undertegnet Paris-avtalen om klimaendringer.

Den vitenskapelige rapporten som underbygget påstanden om at det ikke hadde vært noen nedgang i den globale oppvarmingen siden 2000 har nå vist seg å inneholde flere kritiske og avgjørende feil, og det er kun grunnet en modig varsler internt i NOAA at denne sannheten nå er kommet frem.

Responsen fra lesere har vært ekstraordinær hevder The Mail som sist søndag først publiserte avsløringene som nå sprer seg i rekordfart verden over. Artikkelen til The Mail har vært delt 150.000 ganger på Facebook siden den ble publisert, og det ser ikke ut som om engasjementet rundt saken vil avta med det første.

Det er ingen undring at denne saken har fått så stor oppmerksomhet ettersom Parisavtalen rundt klimaendringer som ble undertegnet i 2015 har en enorm innvirkning på folks privatøkonomi både i og utenfor Storbritannias grenser.

I Storbritannia alene regner man med at avtalen vil koste Britiske skattebetalere rundt 319 milliarder innen utgangen av 2030 noe som er nesten treganger så mye som budsjettet til National Health Service (NHS).

Norge har i likhet med 177 andre land verden over ratifisert Parisavtalen, og skal ifølge klima- og miljøminister Vidar Helgesen samarbeide med EU for å nå en reduksjon på 40% av klimagasser.

Parisavtalen styrker det globale samarbeidet på klimaområdet og landenes innsats for å forhindre farlig, menneskeskapte klimaendringer, og trer i kraft når minst 55 land – som til sammen står for minst 55 prosent av de globale utslippene av klimagasser – har sluttet seg til avtalen informeres det om på den norske regjeringens nettsider.

Det informeres imidlertid ikke noe om hva avtalen vil koste de norske skattebetalerne eller hvilke innvirkninger avtalen vil ha for den enkelte norske borger, men skal man tro informasjonen som er kommet frem i flere norske politisk korrekte medier vil norske forbrukere måtte forbered seg store endringer i sine liv i tiden fremover. (Les mer her…)

Med tanke på at det nå er fremkommet informasjon som indikerer at grunnlaget for Parisavtalen bygger på falsk data er det underlig at INGEN politikere nå stiller krav om at Norge trekker seg fra avtalen frem til man kan verifisere hvorvidt dataene er blitt forfalsket eller ikke.

Å binde det norske folk opp til en avtale som har så stor innvirkning på folks liv og økonomi som det Parisavtalen vil ha når hele grunnlaget for avtalen nå settes i tvil kan i beste fall ansees som uansvarlig!

Kilde: Side3.no , The Mail, VG.no, Regjeringen.no

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s