Vil den politisk korrekte pressen forårsake sin egen død?

orwellNå har Donald Trump vært president i over to uker, og den politisk korrekte pressen har i løpet av disse 14 dagene kritisert alt den nye presidenten har gjort uavhengig av hva det er eller hvilke konsekvenser det kan ha for samfunnet.

Ser man raskt over hva det er de har kritisert ham sterkest på foruten hans innreiseforbud for syv nasjoner så har kritikken stort sett gått på hans person, og måten han snakker og beveger seg på.
Eksempel som kan nevnes er hvordan Trump bruker armene når hans snakker, at han ikke brukte en direkte oversetter når han lyttet til den japanske statsministerens tale, og hvordan japans statsminister så i en annen retning like etter å ha håndhilst på Trump.

Dette er STORE VIKTIGE nyheter ifølge de som hevder å være de som hevder de har enerett på hva som er virkelige nyheter, og viktige nyhetssaker som hvor mange som blir drept av ulovlige immigranter i USA eller hvor mye disse immigrantene koster samfunnet blir sett på som falske nyheter og stemplet som rasisme.

Nå er ikke Ekstremisten.com en nyhetsside, men jeg forsøker å rette folks oppmerksomhet mot de nyhetene jeg mener det er viktig folk får med seg, og som den politisk korrekte pressen gjerne forsøker å skjule ved enten å kun ha en bitteliten rubrikk hvor de nevnes eller ved ren sensur der de ikke skriver om det i det heletatt.

Norsk presse har gått fra å ha vært den fjerde statsmakten som man har kalt den fordi den hadde en viktig samfunnsoppgave som gikk ut på å få frem sannheten om hvilken politikk som ble ført, og den holdt politikerne til ansvar for den politikken de førte ved å drive ekte granskende upartisk journalistikk til å bli et propagandarør for en venstrevridd politisk, og økonomisk kulturelite.

Vi får i dag mer og ekte nyheter på diverse blogger og alternative nyhetssider en hva man får hos statsstøttede politisk korrekte «nyhetsformidlere», og man ser ofte raskt hvor politisk vinklet og partiske journalistikken i de statsstøttede mediene er ved å søke informasjon om ulike nyhetssaker de omtaler selv.

Når så den politisk korrekte pressen så istedenfor å ta opp kampen med de alternative mediene ved å servere sine lesere en bedre objektiv politiskuavhengig journalistikk velger å støtte det som ikke kan kalles annet en ren sensur av de alternative nyhetssidene på nett så er det ikke vanskelig å se hvor man finner de ekte journalistene i dagens samfunn.

Jeg vil ikke hevde at jeg her på min blogg er særlig politisk nøytral eller at jeg i stor grad skriver fra et objektivt ståsted, men så er heller ikke denne siden en nyhetsside noe jeg gir en klar forståelse av både i mine innlegg, og på siden der jeg forteller OM denne bloggen.

Så hva er det jeg egentlig vil frem til med dette innlegget spør du deg kanskje?
Jo det skal jeg forsøke å gi deg et svar på nå. Slik jeg ser det så bør og skal vi ha en sterk presse som kan holde våre politikkeres bein over flammene, og som kan skrive nøytralt og objektivt om den politikken som føres, om hvilke konsekvenser politikken har for samfunnet både her hjemme og ellers i utlandet slik at det norske folk kan forbli verdens mest opplyste befolkning.

Vi trenger journalister som er stolte og prinsippfaste, og som anser sin evne til å rapportere om enhver type saker på en mest mulig objektiv måte slik at leserne kan gjøre seg opp sine egne meninger upåvirket av journalistens, og for at leserne skal vite at journalisten IKKE er kjøpt og betalt av ulike interesse grupper.

I dag er det dessverre slik at de fleste nyhetsformidlerne er avhengige av bidrag fra staten, og de er kjøpt og eid av de samme store mediehusene verden over der eierne ofte påtvinger de ulike redaksjonene sine politiske synspunkter, og krever en bestemt politisk vinkling på alt som skal trykkes.

Når nå stadig flere forbrukere har fått opp øynene for dette ubestridelige fakta, og de ofte har både alternative nyheter og kan finne sannheten og informasjon ved hjelp av ett par tastetrykk har pressen mistet sin troverdighet og sitt økonomiske levebrød.

Den politisk korrekte pressen holdes i dag kunstig i live ved hjelp av subsidier, og ser nå ytterligere ut til å trenge hjelp av staten og internasjonale teknologikjemper for å sensurere bort enhver konkurrent som ved hjelp av sannheten og ekte journalistikk forsøker å gjøre pressen og journalistenes tidligere så viktige samfunnsoppgaver.

Det sikreste bevis på at den politisk korrekte pressen er kjøpt, betalt og eid av ulike internasjonale interessegrupper og stater er det faktum at de nå ønsker sensur velkommen med åpne armer!

Mitt råd til folk der ute er derfor som følger:

«IKKE LA DEN POLITISK KORREKTE PRESSEN OG DEN INTERNASJONALE STORKAPITALLEN KVELE SANNHETEN, STØTT DE ALTERNATIVE MEDIENE BÅDE HER I NORGE OG ELLERS I UTLANDET SLIK AT FRIHETEN OG SANNHETEN ALLER KAN BLOMSTRE!»

Som det står på skiltet øverst i denne artikkelen, og som det ble sagt av George Orwell så er «ekte journalistikk å trykke det folk ikke vil du skal trykke, mens alt annet egentlig er markedsføring!».

Kilde: Ekstremisten.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s