Athen får sin første offisielle moske siden det osmanske riket

wdr_athen_moskeEtter det greske folket stemte frem en venstrevridd regjering som åpnet landets grenser for den islamske invasjonen har nå Athens femhundre tusen muslimer nå fått en offisiell moske.

Denne utviklingen i et land som bare for 184 år siden greide å jage muslimene i det osmanske riket ut av landet er skremmende, og underbygger de mange påstanden om at det nå pågår en stille invasjon av Europa fra den Islamske verden.

Statsminister Alexis Tsipras fra det kommunistiske partiet SYRIZA uttalte i mai 2016 at det var på høy tid landet fikk sin første offisielle moske, og at han ville være en pådriver for å få bygget den nye moskeen.

Man venter at den 1000 kvadratmeter store moskeen vil være ferdig bygget i løpet av april 2017, og vil ligge på en gammel marinebase i en eldre del av Athen.

Det nasjonalistiske opposisjonspartiet Golden Dawn som er landets tredje største parti mener de flere titusener av immigranter som har ankommet landet tynger staten med unødvendige kostnader i en stund da landet står mitt i en økonomisk krise, og mange grekere er enige med Golden Dawn og anser moskeene som en snikislamisering av landet i regi av Tyrkia.

Kilde: Yahoo/news

Advertisements

One thought on “Athen får sin første offisielle moske siden det osmanske riket

  1. Tilbaketråkk: Athen får sin første offisielle moske siden det osmanske riket | Ekstremistens Verden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s