«Pizzagate» Oppnøstingen av USAs pedofile elite fortsetter

pizzagateSønnen til den notoriske pedofile Gerald Arthur «Jerry» Sandusky som soner 60 år i et statlig fengsel for over 52 over grovt seksuelt misbruk av barn har nå blitt arrestert for å ha seksuelt misbrukt og lagt til rette for seksuelt misbruk av barn.

Jeffrey Sandusky er av påtalemyndighetene i Pennsylvania anklaget for seksuell omgang med to mindreårige jenter som var døtre av en kvinne han bodde sammen med.

Blant tiltalepunktene er fotografering, videoopptak, seksualt overgrep, spredning av seksuelle bilder og filmer av mindreårige på nett og seksuelt samleie med mindreårige.

Arrestasjonen kommer like etter Jeff Sessions ble innsatt som USAs justisminister, og mange ser på opprullingen av de mange pedofilringene som en bekreftelse på Trumps forsøk på å bekjempe den pedofile eliten som har fått etablere seg i landet.

Stadig med informasjon som nå kommer ut ser ut til å bekrefte hva den politisk korrekte pressen til nå har stemplet som en konspirasjonsteori ved navnet #Pizzagate.

Det viser deg derimot nå at politiet ved å opprette egne «chat room» på nettet for å fange pedofile har fått en oversikt over kodene pedofile benytter seg imellom når de snakker om sitt misbruk av barn.

Ifølge FBI er følgende ord brukt av pedofile som koder når de snakker seg imellom:

«hotdog» = gutt
«pizza» = jente
«cheese» = lita jente
«pasta» = liten gutt
«ice cream» = ung mannlig prostituert
«walnut» = farget barn
«sauce» = orgy

I tillegg benyttes egne symboler for å flagge barn som pedofile «kan» missbruke.

Du kan se en oversikt her… og en film om symbolene her…

Grunnet avsløringene om at ordet «pizza» ble benyttet av pedofile og det faktum at en kjent pizza restaurant i washington dc kalt Comet benyttet et kjent pedofili symbol på sine menyer ble avsløringene om at det fantes store pedofilringer innen det amerikanske statsapparatet kalt «pizzagate», og det ser nå ut som om det som ble kalt en konspirasjonsteori nå er i ferd med å vise seg å være en realitet ettersom landets påtalemyndigheter nå under ledelse av Trumps nyeinnsatte justisminister har fått fritt spillerom til å gå etter disse pedofile monstrene som til nå har vært beskyttet fra øverste hold.

Det er derfor ventet at det vil komme ytterligere arrestasjoner hvor også høyt profilerte politikere vil være blant de arresterte, og det ser ut som om dette er en av årsakene til at den politisk korrekte pressen og verdenseliten nå kjemper med nebb og klør mot Donald Trump.

Mer informasjon vil komme etter hvert som saken utvikler seg.

Kilde: npr.org

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s