Harald Hitler er arrestert

harald_zenzIkled det som kan se ut som en militæruniform og Hitlers karakteristiske lille bart har en 25 år gammel mann gått rundt i Braunau am Inn som var Adolf Hitlers hjemby.

Ifølge den politisk korrekte pressen har flere i byen blitt skremt av 25 åringens oppførsel noe som førte til at myndighetene ble varslet om Hitler look alike’en som øyeblikkelig ble en prioritert sak for Østerisk politi.

I Østerrike er det forbudt med lov å glorifisere alt som har med det tredje riket å gjøre, og mannen ble derfor 13 februar anholdt og siktet for å glorifisere Hitler og det tredje riket.

Dette til tross av at Østerrisk politi selv hevder mannens hensikt ikke har vært å glorifisere det tredje riket, men har sett på sine handlinger som et humoristisk stunt.

25 åringen kalte seg Harald Hitler og lot seg frivillig avbildes sammen med turister, og andre som måtte ønske å ta et bilde av ham.

Harald Hitlers egentlige navn er Harald Zenz befinner seg for tiden i arresten mens Østeriske påtalemyndigheter avgjør om hans stunt kan sees på som humor eller glorifisering av det tredje riket.

Med tanke på at Østerrike hevder å være ett demokrati som verner om ytringsfriheten så burde ikke denne saken ha vært en sak i det heletatt, og mannen burde ikke ha fått noen oppmerksomhet fra hverken myndigheter eller politiet.

Ytringsfriheten er ikke til får å beskytte de holdningene og ytringene som er populære, men de som er upopulære.

Kilde: independent.co.uk

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s