Norske myndigheter godkjenner voldtekt av barn!

islam_barne_bruderEn syrisk 23 år gammel mann som kom til Norge med sin 14 år gamle gravide kone vil ikke bli straffet for å ha giftet seg med sin kone i Syria rapporteres det om i Nettavisen.

Ifølge leder for påtale i Finnmark politidistrikt, Morten Daae er saken som ble reist mot mannen henlagt da man har vurdert at siden forholdet ikke er straffbart i Syria så vil ikke mannen bli straffet for inngåelsen av ekteskapet mens han befinner seg i Norge, OG ikke har sex med sin kone før hun har passert den seksuale lavalderen i Norge.

Denne avgjørelsen fra påtalemyndigheten hadde jeg vært enig i om det var slik avgjørelsen låt, men fakta i saken er at slik påtalemyndighetene i Finnmark virkelig har ordlagt seg så kan man stille spørsmål til om mannen vil bli rettsforfulgt dersom han skulle finne på å ha sex med sin 14 år gamle kone mens han befinner seg i Norge da sex med barn under 16 år i Norge er ulovlig og ansees som voldtekt.

Det er ganske vanvittig at Norske myndigheter kan akseptere en situasjon der menn kan forlate Norge for så å gifte seg med mindreårige i sine opprinnelsesland for så å ta med disse jentene til Norge hvor forholdet er straffbart.

Underkastelsessignalet Norske myndigheter her viser ovenfor Islam er helt vanvittig og vil kunne få store konsekvenser både for samfunnsutviklingen her i landet, og ikke minst for livene til disse små jentene som først opplever å bli revet bort fra sine foreldre for så å ende opp i et forhold der de potensielt utsettes for systematisk voldtekt.

Nå er det på tide folk sier fra til sine folkevalgte representanter at de ikke lengre aksepterer denne underkastelsen, og at om politikerne nå ikke tar affære så vil de STRYKE dem fra valglistene.

Bruk din stemme ved valget i 2017!!

Kilde: Nettavisen.no, Ekstremisten.com

Advertisements

One thought on “Norske myndigheter godkjenner voldtekt av barn!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s