Trumps sikkerhetsrådgiver måtte gå

michael_t_flynnDonald Trumps nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael T. Flynn måtte trekke seg fra sin stilling da det ble klart at han hadde hat samtaler med Russlands USA-ambassadør der han diskuterte USAs sanksjoner med ambassadøren.

Flynn ble ikke avsatt grunnet noe han har avslørt for den russiske diplomaten, men på grunn av det faktum at han ikke informerte Trumps visepresident Mike Pence om at samtalene også hadde inkludert Russlands sanksjonene.

Michael T. Flynn’s møte med den russiske diplomaten ble før hans godkjenning som nasjonal sikkerhetssjef for det hvite hus etterforsket av FBI som ikke fant noen uregelmessigheter var begått under møtet.

Med andre ord ble ingen statshemmeligheter eller hemmelighetsstemplet informasjon overbragt ambassadøren slik Michael T. Flynn selv heletiden har hevdet.

Hans oppsigelse kom derfor som et resultat av brudd på tillitten mellom visepresidenten og Michael T. Flynn.

Når nå den politisk korrekte pressen skriker om at Michael T. Flynn må etterforskes for å ha brutt med «The Logan Act» som er en Amerikansk føderal lov som definerer størrelsen på bøter eller fengselsstraff for uautorisert personell som forhandler med stater som er i konflikt med USA.

Man må da kunne spørre seg hvor den politisk korrekte pressens «hylekor» befant seg alle de årene ulike amerikanske ledere som Hillary Clinton, Barak Obama og andre har deltatt på hemmelige møter med verdenseliten og statsledere både fra land USA har en disputt med, og har vært i direkte krig med.

Hvorfor er det ingen som har ropt ut om at deltagerne på Bilderberg møtene må etterforskes for brud på «The Logan Act», og for å ha hat uautoriserte forhandlinger bak lukkede dører?

Stadig flere hevder deler av årsaken til at så mye informasjon er lekket fra Trump administrasjonen skyldes Trumps «krangel» med de mektige lederne i USAs etterretningsmiljø som anser Trumps kritikk og proteksjonisme som en trussel mot dems økonomiske interesser i tillegg var det Michael T. Flynn som avdekket koblingene mellom amerikansk etteretning og ISIS.

I følge Michael T. Flynn har mange av de siste ukenes sikkerhets lekkasjer fra Trump administrasjonen inneholdt klassifisert materiale, og han uttalte derfor at disse lekkasjene ikke kan ansees for å være lekkasjer, men må ansees for å være kriminelle handlinger.

Kilde: washingtonpost.com, The Logan Act

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s