Barak Obama forsøker å starte borgerkrig i USA!

obama-vs-trump_borgerkrigDa general Michael Flynn måtte avgå som nasjonalsikkerhetsrådgiver for Trump administrasjonen uttrykket republikanske neocon politikeren «Bill» Kristol sin glede med følgende uttalelse:

«Dersom det går så langt så foretrekker jeg Skyggeregjeringen fremfor Trump administrasjonen».

Det var denne Skyggeregjeringen som Kristol nå viser til som lekket informasjonen som Bloomberg reporteren Eli Lake nå kaller «Det politiske attentatet på Michael Flynn»

For Kristol ser det dermed ut som om det skyggeregjeringen, og ikke den folkevalgte regjeringen som er den rettmessige makten i USA.

Nå ser det i tillegg ut som om den tidligere presidenten Barak Obama har stablet på beina sin egen «administrasjon» ett steinkast fra det hvite hus hvor han styrer sine horder av venstreekstreme demonstranter godt finansiert av George Sorrows.

Statskupp er ikke noe nytt for George Sorrows som har arrangert flere statskupp på demokratisk valgte regjeringer verden over, og med president Obama på sitt lag ser det nå ut som om han har fått tilgang til Obamas nettverk av folk som enda befinner seg på innsiden av det hvite hus, og i nøkkel posisjoner i ulike deler av statsapparatet.

Journalisten Paul Sperry som regelmessig skriver for The New York Post har skrevet en artikkel hvor han avslører hvordan Barak Obama nå aktivt motarbeider Trump Administrasjonen ved hjelp av sin venstreekstreme non-profit organisasjon kalt Organizing for Action (OFA) som er sterkt knyttet til George Sorrows, Saudi Arabia og Kina.

Det ser dermed ut som om Barak Obama planlegger en borgerkrig i USA, der målet hans er å overta makten i landet gjennom skyggeregjeringen.

Kilde: nypost.com, YouTube/Infowars.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s