De «ekte» falske nyhetene kommer fra den politisk korrekte pressen

ice_wdrAmerikansk immigrasjons og Tollvesen ICE går nå hardt ut mot de falske nyhetene som spres i den politisk korrekte pressen om at ICE har startet en ondartet oppsamling av ulovlige immigranter for deportasjon, og påpeker at de under president Obamas administrasjon kastet ut over 350% flere ulovlige immigranter en hva de har gjort under President Trump.

ICE (U.S. Immigration and Customs Enforcement) har i flere twitter meldinger kalt artikler I blant annet Washington Post og andre såkalte etablerte medier for «uansvarlige og farlige».

ICE uttalte denne uken at de har gjort 683 arrestasjoner og at de aller disse er av ulovlige immigranter med flere kriminelle handlinger på sitt rulleblad ut over å ha krysset grensen ulovlig.

For å understreke sitt poeng twitteret ICE ut en gammel pressemelding fra 2012 hvor de informerte om at over 3168 ulovlige immigranter var blitt arrestert uten at den fikk noen dekning i den politisk korrekte pressen.

Videre twittret ICE at disse falske nyhetene skapte panikk i enkelte miljøer, og at de er med på å skape farlige situasjoner for både ulovlige immigranter og politi.

Kilde: washingtonexaminer.com, Twitter/ICE

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s