Obamas agitatorer har egen treningsmanual for hvordan de skal demonstrere mot Trump

obama-skygge_regjeringEn gruppe demonstranter so er knyttet opp mot Obama trener opp titusener av agitatorer som skal ut å demonstrere mot President Trump og de republikanske som støtter Trumps politikk når de til uken skal til sine hjemstater for å delta i valgmøter der.

Organizing for Action (OFA) som ble grunnlagt av Obama og som flagges stort på hans nye websider distribuerer nå treningsmanualer for Anti-Trump aktivister med råd og veiledning til hvordan de skal trakassere og skremme GOP representanter fra å støtte opphevingen av ObamaCare, og fra å innføre strengere immigrasjonslover for å hindre ekstremister fra islamske høyrisiko land fra å kunne ta seg til USA.

I ett facebook innlegg på OFAs sider ber organisasjonen demonstranter mobilisere mot Republikanerne og Trump fra nå og frem til 26. Februar.

I Treningsmanualen fra Obama oppfordres demonstranter til å ikke lage bråk før de har greid å snike seg inn på republikanske valgmøter, sikre seg frontplasser og spre seg ut over lokalet for å gi inntrykk av at det er MANGE som er imot Trump og hans politikk.

De oppfordres også til å komme med fiendtlige spørsmål, og ikke gi slipp på mikrofonen.

Videre oppfordres det om å levere bekymringsmeldinger til arrangørene av møtene om at de legger til retter for korrupsjon, og gir en platform for pro-Trump autoritetister og rasister.

OFA som drives av tidligere stabsmedlemmer av Obama administrasjonen planlegger å avholde rundt 400 mønstringer fordelt på 42 stater dette året for å angripe Trumps administrasjon og republikanere som ønsker å forkaste ObamaCare.

Mange frykter nå at Obama samarbeider med personer utplassert av ham i statsadministrasjonen, og at man forsøker å bygge opp det som nå kalles en skyggeregjering for å begå et stille statskupp.

OFA er en nonprofitt organisasjon som hevder å ha over 250 kontorer på landsbasis som i dag organiserer 32 000 demonstranter, og har ytterligere 25 000 under opptrening.

Kilde: Nypost.com, ofa.us

Advertisements

2 thoughts on “Obamas agitatorer har egen treningsmanual for hvordan de skal demonstrere mot Trump

  1. Tilbaketråkk: Velkommen etter Dagbladet! | The Watchdog Rapport

  2. Tilbaketråkk: Velkommen etter Dagbladet! | Ekstremistens Verden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s