Donald Trump avslørte den sannheten svenske politikere ønsker å skjule

rinkeby_biler_opptoyerDonald Trump hadde helt rett da han viste til at det pågår uroligheter I Sverige, og at det pågikk uroligheter i Sverige Lørdag 18. februar.

Disse urolighetene som har blitt forsøkt skjult av den politisk korrekte pressen i Sverige de siste to tre dagene har nå blusset opp, og man ser nå biler bli brent i gatene i bydelen Rinkeby.

Hvordan svenske myndigheter kunne kreve svar fra Trump på hvorfor han mente man kunne se til Sverige om man ville se ett eksempel på hvordan integrering ikke skal gjøres blir veldig forunderlig, og vitner om at svenske myndigheter ikke ser ut til å leve i den samme virkelighet som resten av Sverige og verdens befolkning.

Norske PK-journalister ser dessverre også ut til å være like dypt preget av den samme sinnssykdommen som det ser ut til at Svenske politikere og journalister er rammet av, og spørsmålet er nå om også Europeiske og Norske politikere også er rammet.

Heldigvis for amerikanere ser det ut som om Donald Trump er immun mot denne galskapen kalt politisk korrekthet, og at han har en evne til å se forbi det tåkelagte av løgner den globale eliten forsøker å spre gjennom en styrt politisk korrekt presse.

Watchdog Rapport jobber for å rense luften i Norge, og for å hjelpe det norske folk å se forbi elitens tykke lag av løgner, og har derfor flere ganger nå gått ut og påpekt hva fakta i en sak virkelig er, og hvorfor folk bør gi Trump en sjanse før de dømmer ham sønder og sammen.

Vi kommer til å stå på faktaene og sannhetens side, og for øyeblikket ser det ut som om det er Donald Trump vi vil måtte gi ryggdekning ettersom han er den eneste politikeren som ser ut til å si hva som virkelig hender i stedefor å komme med politisk korrekt oppgulp.

Kilde: Ekxpressen.se, Dagbladet.no

Advertisements

One thought on “Donald Trump avslørte den sannheten svenske politikere ønsker å skjule

  1. ALLE visste fra begynnelsen at Trump hadde rett, men det finnes så jævla mange bedrevitere der ute, som prøver sitt beste å sverte the POTUS, til sin egen fordel kanskje…disse marionetter av politikere i Sverige…OG Norge….fy faan for en skam!!!bare et par brukernes i Norge….og de blir motarbeidet, uansett hva de foretar seg…Dere vet hvem det er, sant..God Helg. ☺

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s