Lærer omplassert etter å ha støttet Trumps immigrasjonspolitikk på facebook

veronica-flemingEn barneskolelærer ved Collier County, Florida ble omplassert til administrasjonsarbeid etter at hun postet ett facebook innlegg under torsdagens «en dag uten immigranter» demonstrasjon.

Veronica Fleming som er en data og informasjonsteknologi lærer lenket på sin facebook side til en nyhetsartikkel i Chicago Tribune som omhandlet en landsdekkende protest mot Donald Trumps immigrasjonspolitikk og kom med en personlig kommentar til demonstrasjonen.

I hennes kommentar skrev hun følgende:

«Det morsomste ved at immigranter blir værende hjemme er at resten av oss som må betale for dem fremdeles er på jobb slik vi alltid har vært.

Det ser ut som om det blir færre munner å mette i dag. Ha det moro mens dere fremdeles kan. Er så glad for å høre om masse deportasjoner. La oss gjøre Amerika stort igjen! Takk Donald Trump!»

Greg Turchetta som er talsmann for de offentlige skolene i Collier County uttalte ovenfor Naples Daily News at Fleming’s uttalelser ikke hadde blitt godt mottatt av elevene ved Parkside barneskoles foreldre som består av 96% minoriteter.

«Dette er en veldig sammensveiset lokalskole som står for en inkluderende politikk, og lærerne har bare gode følelser for disse studentene. Alle andre meninger reflekterer ikke skolens holdninger» uttalte Greg Turchetta.

Juanita Perez som selv er en immigrant og mor til to elever fortalte ovenfor NBC2 at hun følte seg krenket av Fleming’s facebook kommentar.

«Mine følelser er såret på veiene av våre barn, og jeg kunne ikke tro det.» sa hun. «Hvordan kunne en lærer si noe slik?».

Andre foreldre hevder innlegget til Fleming var rasistisk.

Nå er det opprettet en underskriftskampanje på Change.org for å få Veronica Fleming sparket som lærer på skolen. Underskriftskampanjen har til nå rundt 3000 underskrifter.

«Vi forstår at frøken Fleming må få uttrykke seg som privatperson, men som en lærer på en skole med hovedsakelig minoritetsbarn må man være profesjonell og opptre som en uavhengig autoritetsfigur med hør standard» lyder teksten på underskriftskampanjen mot Fleming.

Watchdog Rapport mener denne nyheten viser at ytringsfriheten til stadighet er under angrep i våre såkalte demokratier, og at man forsøker å sensurere folks meninger ved å frata dem deres muligheter til å forsørge seg selv noe som ogå i aller høyeste grad også her hjemme i Norge er tilfelle.

Kilde: eagnews.org

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s