Med norsks-somaliske Hassan som statsminister burde returnering av somaliske immigranter nå igangsettes

Norske Hassan Ali Khaire har blitt statsminister i sitt opprinnelsesland og har dermed reist hjem for å utføre de veldig viktige oppgavene han har som blitt tildelt.

Med erfaringer og en oppvekst fra det frie demokratiske Norge burde Hassan ha mer en nok kunnskap til å jobbe for frihet og demokrati i sitt opprinnelsesland, og burde være en inspirasjonskilde for alle somaliere som befinner seg i Norge i dag.

Han er også et bevis for at Norge nå ikke lengre trenger motta «flyktninger/migranter» fra Somalia ettersom det tydeligvis ikke lengre er noen fare for forfølgelse fra statsapparatet for returnerende flyktninger fra Norge.

Med tanke på at det norske folks skattepenger nå går til å lønne den nye statsministeren og hele den Somaliske regjeringen burde Norske myndigheter nå kreve at Somalia tar ansvar for sine borgere som befinner seg i Norge, og muliggjør en snarlig trygg returnering av alle somaliske flyktninger og immigranter som oppholder seg i Norge i dag.

Kilde: Watchdograpport.com

Advertisements

One thought on “Med norsks-somaliske Hassan som statsminister burde returnering av somaliske immigranter nå igangsettes

  1. Tilbaketråkk: Med norsks-somaliske Hassan som statsminister burde returnering av somaliske immigranter nå igangsettes | Ekstremistens Verden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s