Bill Maher ytrer aksept for pedofili på sitt talkshow

Bill Maher som nå har gått ut og tatt æren for at den homofile konservative agitatoren og Breibart reporteren Milo Yiannopoulos nå har fått store problemer.

Milo Yiannopoulos som for flere år siden deltok på to YouTube «talkshow» der han fortalte om sin barndom der han var utsatt for overgrep, men ikke tok fullstendig avstand fra overgripernes handlinger er nå ute i hardt vær hos den politisk korrekte venstrevridde pressen.

Selv om det er et ubestridelig faktum at Milo Yiannopoulos helt klart har begått en stor feil ved ikke å ta fullstendig avstand fra sine overgriperes handlinger, og man kan stille spørsmål rundt hans holdninger til seksuell omgang med «svært» unge «gutter/menn» så viser denne saken en utrolig dobbeltmoral hos den venstreekstreme politisk korrekte pressen.

Man har nemlig nå gitt Bill Maher som er den venstreekstreme pressens yndling fripass når det kommer til å ytre støtte til pedofili uten at det får noen form for konsekvenser.

I klippet over hører du Bill Maher tøyse og tulle rundt et alvorlig lovbrudd hvor en ung gutt er blitt misbrukt av en 20 år eldre kvinne opptil flere ganger, og man kan klart se hvor ukomfortable hans gjester er under samtalen.

Klippet fritar ikke Milo Yiannopoulos på noen måter, men viser hvor normalt pedofili ser ut til å være blant de elitiske samfunnsklassene.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s