Trump stenger dørene for CNN, New York Times, Politico, Buzzfeed og andre ved pressekonferanse

seanspicer_fake_newsFredag valgte Trumps pressetalsmann Sean Spicer å lukke dørene for utvalgte nyhetskorporasjoner som Trump og hans administrasjon anser for å rapportere falske nyheter.

Istedenfor å holde en åpen pressebrifing plukket Sean Spicer ut enkelte reportere fra nyhetskanaler som har rapportert mest objektivt i forhold til administrasjonens handlinger den siste måneden.

Mens kritikken mot Trump og hans administrasjon går på at Trump nå hindrer ytringsfriheten, og medienes frihet ved å KUN tillate konservative medier viser sannheten at Sean Spicer fremdeles tillot flere liberale og venstrevridde medier å delta på pressebrifingen.

Blant disse var ABC, CBS, NBC, Reuters og Bloomberg som alle har vært svært kritiske til Trump og som alle anses for å stå langt til venstre.

Mange på venstresiden kritiserer nå Trump administrasjonen for å hindre en fri presse fra å utøve det samfunnsansvaret den har, men ser ut til å ha glemt at Obama administrasjonen også stengte dørene til sine pressebrifinger for Fox News..

Anita Dunn som da var kommunikasjonssjef ved det hvite hus sa følgende om konflikten med Fox News

«Fox News opererer ofte som en arm av det republikanske partiet», og videre «De tar sine mottar sine argumenter og opplysninger fra våre motstandere og rapporterer om det. Det er greit. Men la oss ikke late som de er et nyhetsnettverk slik CNN er … Vi kommer til å behandle dem slik vi ville behandlet en motstander.»

Trump administrasjonens handlinger er dermed helt i tråd med den standarden Obama administrasjonen satte for behandlingen av pressen uten noen form for opprør fra den politisk korrekte pressens side.

Kilde: zerohedge.com, theguardian.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s