Starbucks merkevarenavn stuper etter kunngjøring om å ansette 10.000 muslimske ‘flyktninger’

Image Credits: Pexels

Image Credits: Pexels

Starbucks Coffee merkevaren har tatt en stor hit siden selskapet har annonsert at det ville ansette 10.000 muslimske «flyktninger» som svar på president Donald Trump midlertidig reise moratorium i januar.

Starbucks var en av dem som tidlig å kritisere president Trump for å sette et midlertidig tak på innvandring fra en liste over syv terrorherjede land flagget av Obama-administrasjonen. Som svar, kaffehuset giganten lovet å ansette 10.000 muslimske flyktninger over fem år i protest mot Trump ordre.

Men siden selskapet utstedte sin anti-Trump uttalelse sitt merkenavn har mistet sin glans med kunder. Folks oppfattelsesnivå av Starbucks merkenavnet falt med utrolige to tredjedeler siden sin kunngjøring januar, ifølge en YouGov undersøkelse, som rapportert av Yahoo Finance.
Undersøkelsen måler hvor potensielle kunder føler om et selskaps merkevare og spør om de har «hørt noe om merkevaren i de siste to ukene, gjennom annonsering, nyheter eller jungeltelegrafen, var det positiv eller negativ.»

I uken før selskapets januar flyktninger kunngjøring, 30% av respondentene sa at de ville vurdere å bruke penger på Starbucks. Men etter påstanden om at antallet falt til 24 prosent, oppdaget undersøkelsen.

Selskapets kunngjøring umiddelbart utløst en #BoycottStarbucks bevegelse på Twitter og brakt fordømmelse fra kyst til kyst.

Kilde: Breibart.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s