House Intelligence Committee avviser påstander om Trumps bånd til Russland

Image Credits: Alex Wong/Getty Images.

Image Credits: Alex Wong/Getty Images.

House Intelligence Committee leder Devin Nunes nektet mandag morgen for at det finnes noen bevis fra etterretningsmiljøet for kontakt mellom Trumps kampanjetjenestemenn og russiske agenter.

«Akkurat nå, har jeg ikke noen bevis for noen telefonsamtaler. Det betyr ikke at de ikke eksisterer. . . . Det jeg har blitt fortalt av mange folk, er at det ikke er noe der, «sa Nunes (R-Calif.)

Nunes hevdet det ikke er nødvendig på dette tidspunktet for en spesiell aktor for å undersøke påstander om kontakt mellom russiske tjenestemenn og Trumps kampanje hjelpere. I stedet, sa den republikanske politikeren at de «store forbrytelsene» som er begått er lekkasjene til nyhetsmedier rundt emnet Russland, samt andre beretninger om hva som bør være konfidensielle avtaler med Trumps administrasjonen, inkludert samtaler med utenlandske ledere som Australias statsminister.

» Store forbrytelser erbegått,» sa Nunes , med henvisning til lekkasjene. «Det jeg er opptatt av er at det er ingen som fokuserer på de store lekkasjer som har skjedd her. . . . Vi kan ikke drive en regjering på denne måten. En regjering kan ikke fungere med massive lekkasjer på høyeste nivå. »

Kilde: infowars.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s