Amazon har problemer med sin Simple Storage Service (S3)

amazonEt stort brudd i Amazon Web Services (AWS) har slått ut utallige web-sider, og har ført til store problemer for en rekke domener. Amazon rapporterer problemet på sin AWS dashbordet, som melder om «Increased Errir Rates», som er en fancy måte å si at noe er alvorlig galt på.

Amazon Web Services er Amazons skytjeneste, og Amazon Simple Storage Service (S3) blir brukt av alle fra Netflix til Reddit. Når den går ned – eller opplever noen form for økt ventetid eller feil – fører det til store problemer nedstrøms, og hindrer at innholdet lastes inn på nettsider og forårsaker mislykkede forespørsler.

«Vi har identifisert problemet som high error rates med S3 i US-EAST-en,» lyder Amazons forklaring på sin sporing side, og legger til at problemet «også påvirker applikasjoner og tjenester som er avhengig av S3. Vi arbeider aktivt med å rette problemet. »

Disse forekomstene er alltid en god påminnelse om hvor stor del av internett som er avhengig av bare en håndfull store selskaper for å fungere, og at et problem med Amazons S3 service skaper et problem for utallige nettsteder som er avhengige av deres lagringsprodukt for å være oppe og fungerende døgnet rundt.

Dessverre, det er alltid spøkelser i maskinen, og nedetid er uunngåelig.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s