Rase, etnisitet, Art og religion «Hvorfor er dette så skumle begreper?»

I denne podcasten tar Ekstremisten opp et veldig betent emne i håp om at vi kan få til en mer saklig debatt en det vi er vant med under dagens politisk korrekte klima.

Målet er ikke å påpeke ulikhetene mellom folk, men heller alle de felles trekkene vi har som mennesker, og hvordan vi alle ønsker å leve i fred og fordragelighet enten man er født i Afrika, Europa, Asia eller Amerika.

Ekstremisten tar også opp dette med at vi ved å fokusere på de tingene vi har felles i ulike kulturer kan skape en overordnet verdens kultur som kan hjelpe til med å skape forståelse og samhold på tvers av de kulturelle og språklige barrierene som finnes i dag samtidig som vi sørger for å bevare det kulturelle og språklige mangfoldet.

Man kan jo eksempelvis spørre seg hvorfor skal man i Norge lære tre fire fremmedspråk? Hadde det ikke vært mer effektivt å si at man på verdensbasis vedtok et felles forretnings språk som ALLE skulle lære slik at en kunne kommunisere med folk uansett hvor i verden en dro?

Ville ikke det både vært mer effektivt og mer nyttig en at folk i ulike land lærer ulike språk for å kunne gjøre seg forstått i en fremmed nasjon, mens drar de til en annen så forstår de ingen ting?

Vel dette er kanskje nye tanker og ideer for mange der ute, men det er viktig at man både har muligheten og viljen til å diskutere også betente emner uten frykt for politisk forfølgelse eller lignende slik mange dessverre til og med i Norge i dag opplever.

Kilde: Ekstremisten.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s