Offisielle talspersonen for det Russiske utenriksdepartementet ba en av CNN slutte å spre falske nyheter!

Maria Zakharova som er den offisielle talspersonen for det Russiske utenriksdepartementet ba en av CNNs internasjonale korrespondent «slutte å spre løgner og falske nyheter» da han forfulgte henne for å få informasjon om de siste konspirasjonsteorier om russiske bånd til Trump administrasjon.

Under sin ukentlige brifing i Moskva gikk Zakharova i strupen på den politisk korrekte pressen i USA på bakgrunn av dens mange løgner.

«Jeg har et spørsmål: Har amerikansk pressen nå nådd bunden, eller er det ingen grenser for hvor dypt de kan synke?» spurte Zakharova.

«Den politisk korrekte pressen i Amerika har for lengts krysse grensen for hvor langt utover yrkesetikk og deres kompetanse tillater. De anklager og dømmer på bakgrunn av fabrikkerte falske opplysninger. »

«De tingene som amerikanske medier i dag rapportere er bare et forsøk på … en total desinformasjon av det offentlige i USA og resten av verden,» la hun til.

Da CNNs korrespondent forsøkte å få en kommentar fra henne svarte hin irritert «Her er et godt råd til CNN: Vennligst slutte å spre løgner og falske nyheter,» før hun i rask gange forlot reporteren.

Kilde: Infowars.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s