Trump har nok rett om Obama med tanke på Obamas historikk med bruk av ulovlig overvåking

Da president Trump hevdet hans forgjenger avlyttet Trump Tower under presidentvalgkampen gikk den politisk korrekte pressen bananas, og lurte på hvor i all verden han kunne ha fått en slik ide selv om det er ganske åpenbart hvorfor Trump mistenker avlytning har funnet sted.

Lørdag, tvitret Trump at ex-president Barack Obama hadde «mine» tråder tappet «i Trump Tower like før seieren. Ingenting funnet. Dette er McCarthyism! «Søndag, ba han kongressen granske saken.

Den politisk korrekte pressen rapporterte at påstandene var «grunnløse».

Men la oss innse det: Fra den dagen Trump vant valget, har hans fiender ført en «med alle tilgjengelige midler» kampanje for å motarbeide Trump.

Tjenestemenn fra Obama administrasjonens tid har aktivt motarbeidet Trump ved å bryte loven og har lekket informasjon som de har håpet ville skade Trump Administrasjonen, og grupper knyttet til Obama har hisset opp folk og ført an i protester mot Trump og andre republikanere.

The New York Times rapporterte at Obamas stab med hensikt spredde informasjon som kunne skade Trump, men sa at målet ikke var å motarbeide Trump men å sørge for at informasjon ikke ble begravet.

Kritikere sier Trump avlyttings påstand er grunnløs, men hva som virkelig mangler i solid bevis er påstanden om at det var et samarbeid mellom Trump eller hans medhjelpere og russiske tjenestemenn under valget noe den politisk korrekte pressen ikke ønsker å snakke om.

Og alle dere som ikke tror Obama ville ha benyttet ulovlig overvåking må huske på at Obama og hans administrasjon holder amerikansk rekord for maktmisbruk for politisk vinning, og et godt eksempel på dette er saken der Obama ba skattemyndighetene bevist gå etter lovlige konservative politiske grupper som Tea Party bevegelsen.

På dette punktet, er det vanskelig å vite sikkert om Trump Tower ble faktisk avlyttet, og om så er tilfelle er det vanskelig å finne ut hvem som godkjente overvåkingen og hvorfor.

Kidle: nypost.com, washingtonpost.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s