Watchdog Rapport kommenterer pressens ett minutts lange propaganda film!

I videoen over har vi kommet med vårt syn på den politisk korrekte pressens #ettminutts propaganda video, og vi ber folk være mer aktive når det kommer til å innhente informasjon om en sak selv, og ikke bare ta for «god fisk» det som blir skrevet i pressen.

Det gjelder også når man leser saker på Watchdog Rapport eller andre alternative medier eller sosiale nettsteder som facebook, twitter osv.

Når nå media Norge går ut og lager en propaganda side i et forsøk på å bygge opp tillitt hos befolkningen viser det at norske journalister virkelig har mistet kontakten med befolkningen, og ikke har forstått hvor problemet med folks tillit til den politisk korrekte pressen ligger.

Et lite hint til hva problemet ligger i selve uttrykket folk har begynt å bruke om pressen i Norge, og de fleste journalister i landet er nok klar over dette, men er ikke villige til å legge sine egne politiske holdninger igjen hjemme når de drar på jobb.

Det heter seg at om man skal løse et problem må man først innrømme at problemet finnes, og man blir også ofte bedt om å løse ens egne interne problem før man ser utover.

Hoved problemet til pressen i Norge slik vi i Watchdog Rapport ser det er at folk har innsett at norske journalister ikke er objektive nok, og at nyheter i den såkalte etablerte pressen inneholder en for stor grad av politisk vinkling.

Dette har ført til at folk i en tid ved rask tilgang på informasjon i stadig større grad velger å sjekke fakta for seg selv, og dermed søker seg frem til steder hvor de føler journalistenes vinkling stemmer mer overens med dems egen oppfatning av hvordan verden er.

Dessverre ser det ut som presse Norges svar på dette er å ANGRIPE alle som har en noe annen vinkling en hva man innen presse Norge har bestemt er politisk akseptert, og underbygger dermed nettopp den kritikken som har ført til situasjonen vi befinner oss i i dag.

Det er også et problem at det er for liten spredning når det kommer til eierforholdene da det begrensede mangfoldet av eierskap har ført til at det er vanskelig for journalister å stå opp for sin integritet ettersom dersom man legger seg ut med en redaksjon vil ha store vanskeligheter med å finne en ny redaksjon som kanskje vil gi mer journalistisk frihet.

Det vi trenger i Norge i dag er ikke journalister som skriker ut om falske nyheter, og peker på den alternative pressen for å gi dem skylden for egne feil på dem. Nei det de bør gjøre er forsøke å lytte til forbrukerne og forsøke å bli mer politisk nøytrale, og være mer objektive når det kommer til vinklingen av sine artikler og håpe forbrukerne vil se dette og komme tilbake.

Slik denne #ett minutt propaganda videoen fra den politisk korrekte pressen nå er fremstår den politisk korrekte pressen som bortskjemt, og ute av stand til å forsvare den journalistikken de selv står for ovenfor sine forbrukere i kampen mot en stadig sterkere og voksende alternativ presse.

Kilde: ettminutt.no

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s