Trump bringer jobber tilbake til amerika

Donald Trump brukte den første føderale jobbrapporten som viste tall for hele hans første måned som president til å sende ut twitter meldingen: Han har allerede gjort Amerika Great Again.

«GREAT AGAIN: 235 000,» postet Trump på sin Twitter-konto i en retweet til en Drudge Report overskrift på fredag etter at Bureau of Labor Statistics ga ut lønnings data for februar som viser at det har blitt skapt 235 000 jobber i USA.

I innlegget lå det med en link til Bloomberg News sin artikkel med overskriften: «Tall for Jobb og Lønn viser en solid oppgang i Trumps første hele president måned.»

Trump engasjerte sine støttespillere med en rekke twitter meldinger hvor han satte fokus på en sterk jobb rapport og som har fremhevet positive økonomiske indikatorer og en lønningsundersøkelse for det private næringslivet.

Trump postet tre tweets denne uken å registrere en rapport fra ADP Research Institute som fant at amerikanske selskaper har lagt nesten 300.000 arbeidsplasser i februar, mest i nesten tre år. Den føderale totalt – 235 000 – var litt lavere enn totalen i januar, da 238.000 arbeidsplasser ble lagt til.

«Jeg sa vi skal bringe jobber tilbake,» sa han i en video 6 mars. «Dette er et eksempel på det.»

Kilde: bloomberg.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s