Hvite kvinners dobbeltmoral og rasisme

I dagens samfunn er det blitt stadig vanligere å se hvite kvinner med utenlandske menn trillende rundt på blandingsbarn, og man forventer at alle hvite etnisk norske menn stilletidende skal lene seg tilbake og akseptere dette.

Men hva hender når rollene blir reversert og vi får hvite menn som drar ut i verden og henter hjem asiatiske kvinner?

Sitter da de hvite kvinnene og sosialistene stelletidene og aksepterer det på samme måte som de forventer hvite menn skal akseptere hvite kvinners valg av partner?

Svaret her er etter min mening at de aller fleste kvinner IKKE aksepterer det når hvite menn finner kvinner utenfor sin egen rase, og at det kan se ut som om hvite kvinner har en eller annen merkelig ide om at de er uerstattelige, og at de vil ha i pose og sekk som det heter.

Trenden i dag er slik det kan se ut at stadig flere hvite menn er lei av den hvite kvinnens sutring og klaging over den hvite mannens «manglede» vilje til likestilling har skjøvet hvite menn bort fra hvite kvinner og i fanget på de mange asiatiske kvinnene som ser på hvite menn som reddende engler.

Det er et faktum at mannsdominansen i ASIA er veldig sterk og at de aller fleste asiatiske kvinner føler seg undertrykket av sine asiatiske menn, og at de derfor ser på hvite menn som en mulighet til å skaffe seg et friere og mer konstruktivt liv en hva de vil få med en asiatisk partner.

Det er også et ubestridelig fakta at vestlige kvinner i stadig større grad de siste årene har tredd inn på mannens «domene», og på den måten har fjernet noe av den seksuelle mystikken som bør finnes mellom de to kjønnene.

Vestlige menn ser med andre ord ikke lengre i like stor grad på hvite kvinner som feminine og seksuelle noe som har ført til at stadig flere hvite menn har begynt å lete utenfor sin egen etnisitet etter partnere, og asiatiske kvinner ser ut til å være manges prefererte valg.

Vi kan se noe av de samme tendensene blant hvite vestlige kvinner som også i større grad velger seg partnere utenfor sin egen etniske gruppe, og mens mennene gjør det for å finne mer feminine «underdanige» kvinner ser det ut som om kvinnene gjør det for å finne mer maskuline «dominerende» menn.

Med andre ord ser det ut som om likestillingen og «kompis» interaksjonen vestlige samfunn legger opp til blant menn og kvinner splitter fører til splittelse og større fremmedgjøring mellom kvinner og menn tilhørende samme etnisitet.

Dette er det nok mange venstreekstremister og politisk korrekte som mener er en god ting ettersom de anser den hvite mannen for å være en vederstyggelighet, men sett fra et mer politisk nøytralt ståsted så burde dette være en kilde til bekymring etter som det vil kunne føre til en «utryddelse» av den såkalte hvite rasen.

Folk bør få leve sammen med den de selv ønsker, og det er ikke det jeg ønsker å sette fokus på her, men heller hvordan dagens likestilling ikke ser ut til å bringe menn og kvinner tettere sammen, men heller ser ut til å fremmedgjøre menn og kvinner, og skaper barrierer mellom kjønnene som ikke før fantes.

Si hva du mener i kommentarfeltet under.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s