Tyrkia benytter immigranter som våpen

De som har hevdet at de mange ti-tusener av immigrantene som i dag sendes til Europa av islamske regimer verden over ikke er en invasjonsstyrke bør legge seg merke ved Tyrkias bruk av dem som våpen mot EU.

Sist ut nå er Tyrkias EU-minister Omer Celik som nå sier at Tyrkia bør revurdere «flyktningeavtalen» mellom Tyrkia og EU som følge av den spente situasjonen mellom Nederland og Tyskland på ene siden og Tyrkia på den andre.

Årsaken til konflikten ligger i at man i både Nederland og Tyskland nå har valgt å IKKE tillate politisk aktivitet i regi av Tyrkiske ministere i forbindelse med en ny folkeavstemning rundt endringer av den Tyrkiske grunnloven.

Både Tyskland og Nederland har de siste dagene opplevd store demonstrasjoner der Tyrkere med dobbelt statsborgerskap har tatt til gatene for å støtte den Tyrkiske presidenten og hans parti.

Stadig flere europeere mener tiden nå er inne for å stille spørsmål til om det er riktig at millioner av Tyrkere som tydeligvis støtter en islamisering av Tyrkia og en diktatorisk president bør ha stemmerett også i Europeiske land, og om man nå ikke burde endre på reglene for statsborgerskap i EU land slik at borgere kun kan inneha ETT statsborgerskap.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s