Lærere og elever ved Australske skoler trakasseres og trues av muslimske elever

En lærerinne ved en barneskole i Sydney sa opp sinn stilling ved skolen etter at muslimske studenter ved skolen har truet lærere med vold og halshugging.

Ifølge Daily Telegraph, skal studenter helt ned i 5 klasse ha kommet med voldstruslene mot lærere og andre medelever som de også har presset til å lese Koranen.

Dokumenter gitt til avisen hevder at tre ansatte har tatt permisjon på grunn av stress, og har blitt tilkjent erstatning og rådgivning etter mobbing fra islamske studenter.

En kvinnelig lærer valgte også å avslutte sitt engasjement ved skolen etter at truslene om vold ble for mye for henne. Hun hevder hun sluttet etter å ha mottatt drapstrusler rettet mot hennes familie fra studenter i 5 og 6 klasse, og at truslene har gått ut på at de ville halshugge henne.

Lærerinnen klaget gjentatte ganger i 2014 på den ekstraordinære oppførselen til enkelte elever i klassen, og viste eksempelvis til en hendelse der hun ble angrepet av sine elever da hun forsøkte å stoppe dem fra å henge opp et syrisk flagg i klasserommet.

Hun har også hevdet hun ble presset opp i et hjørne av sine elever som så startet å sitere vers fra koranen.

Lærerinnen har også uttalt at mobbingen ikke har vært begrenset til lærerstaben, men at den også har vært rettet mot skolens elever, og viste så til hendelser der ikke-muslimske elever er blitt trakassert og kalt hunder, mens sekulære muslimske elever er blitt mobbet for å ha «forrådt islam».

Utdannings myndigheter i regionen har ikke nektet for at de har gitt lærere ved skolen kompensasjon for trakasseringen, men hevder likevel at de ikke har vært klar over den religions inspirerte volden ved skolen.

En talsperson for Utdanningsetaten har uttalt at de fortsetter å «jobbe tett med politiet og andre myndigheter» for å kunne beskytte lærere og elever ved landets skoler.

Kilde: heatst.com

Advertisements

One thought on “Lærere og elever ved Australske skoler trakasseres og trues av muslimske elever

  1. Tilbaketråkk: Muslimske barn truet lærer med halshugging ‹ 24avisen.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s