Stadig mer informasjon peker på at Trump ble avlyttet av Barack Obama

Barack Obama sin nasjonale sikkerhetsrådgiver Susan Rice beordret de ulike amerikanske etterretningstjenestene til å brembringe en «detaljert rapport» over telefonsamtaler som involverte Donald Trump og hans medarbeidere under presidentvalget ifølge den tidligere justisadvokaten Joseph diGenova.

“Det som ble fremlagt fra etterretningsmiljøet på anmodning fra Ms Rice var detaljerte rapporter med avskårede telefonsamtaler med Trumps valgkampmedarbeidere i helt lovlige samtaler med enkeltpersoner,” utalte diGenova til The Daily Caller News Foundation på mandag.

“De overhørte samtaler involvert ingen ulovlig aktivitet ved noen av de Trump kollegaer, eller noen de snakker med,” diGenova sa. “Kort sagt, den eneste åpenbare ulovlig aktivitet var det avsløring av folket i samtalene.”

Les mer…

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s